Uitdeelcadeautjes Piraat

Ga jij een Piratenfeestje houden? Bij Speelgoedfamilie kan je kiezen uit verschillende uitdeelcadeautjes in dit thema.
In de categorie Kinderfeestjes hebben we meteen ook alle feestartikelen die je nodig hebt voor het piratenfeest toegevoegd.
We hebben in ons uitgebreide assortiment bekers, borden, vlaggenlijnen, kaarsjes enz, enz. Jouw feestje wordt een knalfeestje!

Uitdeelcadeautjes zijn een leuk extraatje voor kinderen tijdens een piraten kinderfeestje. Met een piratenthema zijn er talloze leuke cadeautjes te verzinnen om uit te delen. Hieronder geven we enkele voorbeelden:
Piratenspeelgoed: Denk aan piratenschattenkisten, piratenmunten, piratenzwaarden en piratensleutelhangers. Dit soort speelgoed is leuk voor zowel jongens als meisjes en zorgt voor urenlang spelplezier.
Piratenaccessoires: Kinderen kunnen zich helemaal inleven in het piratenthema met leuke accessoires, zoals piratenoogkappen, piratenklaparmbanden, piratenverrekijkers en piratenschrijfset. Dit soort cadeaus zijn leuk om te krijgen tijdens het feest.
Piratenspelletjes: Een piraten kinderfeestje is niet compleet zonder piratenspelletjes. Spelletjes zijn leuk om samen te doen en houden de kinderen lekker actief.

Met onze uitdeelcadeautjes zorg je voor een onvergetelijk piraten kinderfeestje waarbij de kinderen zich helemaal in het piratenthema kunnen uitleven. Vergeet ook niet om voldoende leuke piratendecoratie te regelen, zoals piratenvlaggen, piratenborden, piratenbekers en piratenstickers, om de feestlocatie helemaal in stijl te maken

Filteren op

Leeftijd
Kleur
Materiaal
Thema
Prijs
Merk
meer... minder
Filter
Tollen, Jojo’s en Spinners

Tolletje Piraat

LG-Imports
LG4309
€ 0,23 € 0,25
Verkleedkleren accessoires

Ooglapje Piraat

LG-Imports
LG4348
€ 0,36 € 0,40
Verkleedkleren accessoires

Ooglap Piraat

Boland
BL74285
€ 0,45
Gummetjes

Gum Piraat

LG-Imports
LG6432
€ 0,23 € 0,25
Schrijfsets en Tekensets

Tekenset Piraat

LG-Imports
LG6581
€ 0,86 € 0,95
1-36 van 100 product(en)
Product toegevoegd aan verlanglijst