Ben je toch niet tevreden over het artikel dat je gekocht hebt? Dan mag je het binnen 30 dagen retourneren en krijg je het gehele aankoopbedrag en de verzendkosten gecrediteerd op je rekening. De directe kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening.  Zorg er wel voor dat je alle bij het product behorende papieren zoals: handleidingen, opbouw instructies en accessoires meestuurt. We zullen dit bedrag binnen maximaal 7 dagen aan je terugbetalen via de betaalmethode waarmee je ook bij ons hebt betaald.

Wil je de retourprocedure starten vul het onderstaande formulier in.

Afkoelperiode
Je hebt een afkoelingsperiode van 30 dagen* om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor jou geassembleerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk in de originele verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 6 van onze algemene voorwaarden.

Annuleren
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.
Annuleer je de bestelling, nadat deze aan jou verzonden is, dan dien je het pakket bij bezorging te weigeren. Indien SpeelgoedFamilie.nl reeds een betaling van je heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, direct aan je terugstorten. De gemaakte verzendkosten worden ook door ons vergoed. 

Bij het retourneren van een deel van jouw bestelling zijn de verzendkosten voor jouw rekening. De aankoopsom van het door jou geretourneerde deel van de bestelling zal aan je worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval dus niet gecrediteerd.

Product toegevoegd aan verlanglijst