• -10%
Tattoo Piraat
Tattoo Piraat

Tattoo Piraat

778 op voorraad
LG-Imports
LG8487
€ 0,23 € 0,25 -10%

  • Bekijk meer van Piraten
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ahoy, stoere piraatjes! Ben jij ook zo'n fan van piraten en hun avonturen op zee? Dan zijn deze piratentatoeages echt iets voor jou! Met deze  tattoos in piratenstijl kan je jezelf omtoveren tot een echte piraat en je avontuurlijke kant laten zien.

Deze piratentatoeages zijn eenvoudig aan te brengen en hebben een stoere uitstraling. Kies een plekje uit waar je de tattoo wilt hebben, bijvoorbeeld op je schouder, en plak de tattoo erop. Door erop te deppen met een natte doek wordt de tattoo vochtig en kan je het papieren velletje er gemakkelijk vanaf trekken. Zo kan je in een handomdraai genieten van een stoere piratentatoeage!

Deze piratentatoeages zijn van hoge kwaliteit en blijven langdurig zitten. Zo kan je erop vertrouwen dat je er nog steeds stoer uitziet, zelfs na een aantal dagen. Bovendien zijn de tattoos gemakkelijk te verwijderen met olie of zeep, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze permanent blijven zitten.

Deze  piratentatoeages is perfect voor kinderfeestjes, verjaardagen en andere gelegenheden waarbij piraten het thema zijn. Zo kan je jouw vriendjes en vriendinnetjes verrassen met een leuke en stoere piratentatoeage en zorgen voor een blijvende herinnering aan het feestje.

In het kort, deze stoere piratentatoeages zijn een fantastische manier om jezelf om te toveren tot een echte piraat. Met een eenvoudige applicatie en een stoere uitstraling zijn deze tattoo's een must-have voor elk piratenfeestje! Bestel vandaag nog deze piratentatoeages en ga op avontuur als echte piraat!

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje met als thema de piraat, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Meer Piraten producten vind je hier.

Prijs is per stuk en verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.
Afmeting: tattoo 4 x 4cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
Tattoo 4 x 4cm
Materiaal
Papier
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Piraat
EAN code:
5413247084873
778 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst