Potlood Piraat
Potlood Piraat
Potlood Piraat

Potlood Piraat

2416 op voorraad
Rasehorn
RH95056
€ 0,15

  • Bekijk meer van Piraten
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een stoer potlood met een unieke uitstraling? Dan is dit potlood met een print van een doodskopje precies wat je zoekt! Dit potlood is niet alleen cool om te zien, maar ook erg handig dankzij het ingebouwde gummetje aan de bovenkant.

Met dit potlood maak je indruk op school, thuis of op het werk. Het doodskopje geeft een unieke uitstraling aan je schrijfwaren en zal zeker de aandacht trekken van anderen. De print is duidelijk en scherp, waardoor het potlood er mooi uitziet en je schrijfwerk er extra opvallend uitziet.

Maar dit potlood is niet alleen leuk om naar te kijken, het is ook erg handig in gebruik. Dankzij het gummetje aan de bovenkant kun je foutjes gemakkelijk uitgummen en je werk perfectioneren. Dit maakt het potlood ideaal voor schoolwerk, tekenen, schetsen of notities maken.

Dit potlood is gemaakt van hoogwaardige materialen en is duurzaam in gebruik. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, dus er is altijd een potlood dat bij jouw persoonlijkheid en stijl past. Bovendien is het een geweldig cadeau-idee voor iedereen die van coole en unieke schrijfwaren houdt.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw potlood met een print van een doodskopje en maak indruk op iedereen met deze stoere en handige schrijfwaren!

Heb je een kinderfeest met als thema Piraten, dan mag dit potlood niet ontbreken. Ook heel geschikt als uitdeel cadeau voor kinderopvang, klas of BSO.

Meer Piraten producten vind je hier.

Afmeting artikel: lengte 19 cm
Let op: Prijs per stuk

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 19cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
EAN code:
4250552108860
2416 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst