• -10%
Spaarpot Piraat 10cm
Spaarpot Piraat 10cm
Spaarpot Piraat 10cm

Spaarpot Piraat 10cm

47 op voorraad
LG-Imports
LG9756
€ 1,76 € 1,95 -10%

  • Bekijk meer van Piraten
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil je al je spaargeld veilig bewaren op een avontuurlijke manier? Dan is onze piraat spaarpot precies wat je zoekt! Met een hoogte van ongeveer 10 cm biedt deze spaarpot voldoende ruimte om al je kostbare centjes te bewaren en tegelijkertijd een speelse sfeer toe te voegen aan je spaarervaring.

De piraat spaarpot is gemaakt van stevig blik en heeft een ruime gleuf aan de bovenzijde, waardoor je gemakkelijk munten en briefgeld kunt invoegen. Het unieke ontwerp met piraatmotie spreekt zowel kinderen als volwassenen aan en zal zeker een blikvanger zijn in elke kamer.

Deze spaarpot is speciaal ontworpen voor eenmalig gebruik en biedt een veilige manier om je spaargeld te bewaren. De spaarpot kan alleen worden geopend met een blikopener, wat extra zekerheid biedt om ongewenste toegang tot je spaargeld te voorkomen. Op deze manier kun je je geld op een verantwoorde manier sparen en jezelf motiveren om je doelen te bereiken.

De verschillende kleuren van de spaarpotten worden door elkaar geleverd, wat zorgt voor een element van verrassing en plezier. Of je nu een piraat spaarpot in stoer zwart, avontuurlijk rood of mysterieus blauw ontvangt, elke variant zal zeker de piratenliefhebber in jou naar boven halen.

Bewaar al je waardevolle spaarcentjes in stijl met onze piraat spaarpot. Bestel vandaag nog en geef je spaaractiviteiten een speelse draai. Of het nu gaat om het sparen voor een speciaal cadeau, een reis of gewoon voor de toekomst, deze spaarpot zal je motiveren om je doelen te bereiken.

Afmetingen: 4 x 4 x 10cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
4 x 4 x 10cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Piraat
EAN code:
5413247097569
47 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst