• -10%
Piratenmunten, 20st.
Piratenmunten, 20st.

Piratenmunten, 20st.

156 op voorraad
LG-Imports
LG2677
€ 1,67 € 1,85 -10%

  • Bekijk meer van Piraten
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ahoy, matroos! Ben jij klaar voor een spannende zoektocht naar de schat? Met deze set van 20 goudkleurige piratenmunten wordt schatzoeken of piraatje spelen nog leuker! De munten zijn gemaakt van stevig kunststof en hebben een realistisch ontwerp dat je meteen in de sfeer van de piratenwereld brengt.

Deze set van piratenmunten is perfect voor kinderen die van avontuur houden en graag hun fantasie de vrije loop laten. Kinderen kunnen hun eigen piratenverhaal bedenken en de munten gebruiken om de schat te vinden. Ook zijn ze ideaal om te gebruiken tijdens verkleedpartijtjes of als decoratie voor een piratenfeestje.

De munten hebben een diameter van ongeveer 3,5 centimeter en zijn goudkleurig met een reliëfafbeelding van een piratenschip aan de ene kant en een piratenschedel aan de andere kant. Dit maakt ze niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een mooi verzamelobject voor kinderen die geïnteresseerd zijn in de piratenwereld.

Deze set van piratenmunten is een geweldig cadeau voor kinderen die van avontuur houden en zich graag onderdompelen in de piratenwereld. Het stimuleert de fantasie en creativiteit van kinderen en zorgt voor eindeloos speelplezier. Bestel nu en ga op zoek naar de schat vol munten!

In het kort, deze set van 20 goudkleurige piratenmunten is een must-have voor alle kleine piraatjes. Ze zijn gemaakt van stevig kunststof, hebben een realistisch ontwerp en zijn ideaal voor schatzoeken, piraatje spelen of als decoratie voor een piratenfeestje. Bestel nu en ga op avontuur in de piratenwereld!

Meer Piraten producten vind je hier.

Afmeting: munt Ø 3 cm
Geschikt voor: Vanaf 3 jaar

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
munt Ø 3 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Goud
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Piraat
EAN code:
5413247026774
156 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst