• -10%
  • Pakket
Traktatiedoosje Piraat 12st.
Traktatiedoosje Piraat 12st.
Traktatiedoosje Piraat 12st.
Traktatiedoosje Piraat 12st.
Traktatiedoosje Piraat 12st.

Traktatiedoosje Piraat 12st.

42 op voorraad
LG-Imports
LG8744-12
€ 10,13 € 11,25 -10%

Dit pakket bevat


Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Piraten
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ahoy, matrozen! Ben je op zoek naar een manier om jouw piratenfeestje nog avontuurlijker te maken? Zoek niet verder! Onze set van 12 Traktatiedoosjes Piraat is de perfecte aanvulling om de magie van de zeven zeeën naar jouw feest te brengen. Deze doosjes voegen niet alleen een vleugje piratenstijl toe, maar zijn ook ideaal om traktaties uit te delen aan jonge zeerovers.

Waarom onze Traktatiedoosjes Piraat een must-have zijn voor jouw piratenfeest:

Piratenavontuur: Deze traktatiedoosjes zijn gedecoreerd met stoere piratenillustraties, van woeste zeebonken tot wapperende piratenvlaggen. Ze brengen de sfeer van een piratenschip tot leven en nemen kinderen mee op een denkbeeldige reis.

Veelzijdig Gebruik: Of je nu van plan bent om snoepjes, kleine schatten, koekjes of andere lekkernijen uit te delen, deze doosjes zijn veelzijdig en geschikt voor allerlei soorten traktaties. Ze kunnen ook dienen als presentatie voor kleine cadeautjes.

Ideaal voor Piratenfeestjes: Als je een piratenfeestje organiseert, zijn deze traktatiedoosjes de perfecte keuze om jouw thema compleet te maken. Kinderen zullen dol zijn op de piratenstijl en ze kunnen ook worden gebruikt voor spelletjes en schattenjachten.

Duurzame Kwaliteit: Onze Traktatiedoosjes Piraat zijn gemaakt van stevig materiaal dat bestand is tegen het dragen van lekkernijen en kleine schatten. Ze behouden hun vorm en kwaliteit, zelfs tijdens het feestgedruis.

Kortom, de 12 Traktatiedoosjes Piraat voegen niet alleen een vleugje piratenplezier toe aan jouw feest, maar bieden ook een handige en stijlvolle manier om traktaties en geschenken te presenteren. Of je nu een piratenfeest organiseert of gewoon wat extra avontuur wilt toevoegen aan een speciale gelegenheid, deze doosjes zijn de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en zie hoe ze een glimlach op de gezichten van alle jonge zeerovers toveren!

Het foodsafe logo staat gedrukt op het kartonnen traktatiedoosje en is bedoeld om aan te geven dat het doosje geschikt is om eten in te bewaren.

Meer Piraten producten vind je hier.

Afmeting doosje opgebouwd: 14 x 9,5 x 12cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
14 x 9,5 x 12cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Piraat
EAN code:
5413247187444
42 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst