Geinteresseerd in speelgoedproducten voor op school of de kinderopvang? Of misschien als bedrijf, instelling of professional een speelhoek in te richten? De SpeelgoedFamilie biedt juist ook voor deze doelgroep volop mogelijkheden. Het assortiment aan kwalitatief hoogwaardig speelgoed dat tegen een stootje moet kunnen, is groot en divers. Bovendien biedt de SpeelgoedFamilie aantrekkelijke kortingen voor de grotere bestellingen.

Wandel gerust eens door de online catalogus en neem contact op met de SpeelgoedFamilie voor advies of een aanvraag op maat.

Inpakservice
Sinterklaas, Kerst, een jubileum of iets anders te vieren? Op verzoek en in overleg, kunnen de bestelde artikelen direct door de SpeelgoedFamilie feestelijk worden verpakt in een vrolijk papier. Informeer naar deze extra service via het opmerkingenveld tijdens de bestelprocedure of neem via de e-mail of het servicenummer contact op met de SpeelgoedFamilie.

Betalingsmogelijkheden
Scholen, Instellingen, Professionals en Bedrijven kunnen vooruitbetalen via een overboeking, iDeal (Nederland) of Mister Cash (België).
Bestellen op rekening (factuur) is mogelijk voor scholen/instellingen en bedrijven. 
Neem voor meer informatie gerust contact op met de SpeelgoedFamilie.

Product toegevoegd aan verlanglijst