Piratenspel Kleur
Piratenspel Kleur
Piratenspel Kleur

Piratenspel Kleur

Niet op voorraad
Base Toys
BK2117
€ 2,95


  • Bekijk meer van Piraten
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Plaag de piraat uit zijn ton en beleef spannende avonturen met dit piratenspel! Het doel van het spel is simpel maar opwindend: om de beurt steken de spelers hun messen in de regenton, maar er is een twist - als je het verkeerde gat kiest, vliegt de piraat eruit! Dit spel zorgt voor urenlang vermaak en spanning voor jong en oud.

De spelset bevat een gedetailleerde regenton, een schattig piratenfiguurtje en maar liefst 12 piratenmessen in 4 verschillende kleuren. De kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd, wat zorgt voor een element van verrassing en uitdaging bij elke ronde. Het is een geweldige manier om de vaardigheden van kinderen, zoals concentratie en timing, te ontwikkelen terwijl ze plezier hebben.

Dit piratenspel is perfect voor gezinsavonden, feestjes of gewoon voor wat quality time met vrienden en familie. Het brengt een vleugje spanning en competitie in elke speelsessie en laat iedereen lachen terwijl ze proberen te voorkomen dat de piraat uit zijn ton springt.

Kortom, met dit piratenspel ben je verzekerd van vermakelijk en opwindend entertainment. Wie durft de piraat te plagen en wie weet de spanning het langst vol te houden voordat de piraat ontsnapt? Test je geluk en behendigheid met dit geweldige piratenspel!

Afmeting: verpakking 6,5 x 6,5 x 11,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verpakking 6,5 x 6,5 x 11,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Montage
Nee
Thema
Piraat
EAN code:
8718158253392

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst