• -10%
Traktatiedoosje Piraat
Traktatiedoosje Piraat
Traktatiedoosje Piraat
Traktatiedoosje Piraat
Traktatiedoosje Piraat

Traktatiedoosje Piraat

508 op voorraad
LG-Imports
LG8744
€ 0,89 € 0,99 -10%

  • Bekijk meer van Piraten
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Traktatiedoosjes: De Perfecte Aanvulling voor Jouw Piraten Kinderfeestje!

Ahoy daar, jonge piraten en piratenprinsessen! Bereid je voor op een avontuurlijk piratenfeestje met onze speciale Piraten Traktatiedoosjes! Deze leuke doosjes in een piraten thema zijn de ideale manier om de leukste traktaties mee te geven aan jouw vriendjes en vriendinnetjes. Of je nu een piraten kinderfeestje organiseert of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om cadeautjes te geven, deze piraten traktatiedoosjes voegen een vleugje magie en spanning toe aan elke feestelijke gelegenheid!

Stap aan boord van het piratenschip en laat je fantasie de vrije loop met onze Piraten Traktatiedoosjes! Elke doosje is versierd met stoere piratenmotieven zoals piratenschepen, zeemeerminnen, schatkisten en schedels. De kleurrijke en levendige illustraties zullen de jonge piraten betoveren en hen meenemen op een spannend piratenavontuur.

Of het nu gaat om piratenlekkernijen, kleine speeltjes of zelfs een speciaal piratenprinsessenpresentje, deze doosjes zijn perfect om traktaties mee te geven aan alle feestgangers. Bovendien zijn ze ook ideaal om een piraten-thematisch cadeau in te verpakken voor de jarige job! Elk doosje is ontworpen met aandacht voor detail en zal de ontvangers zeker doen glimlachen.

Onze Piraten Traktatiedoosjes zijn gemakkelijk in gebruik. Ze worden plat geleverd en zijn eenvoudig in elkaar te vouwen. Hierdoor zijn ze snel klaar voor gebruik en kun je ze vullen met lekkernijen of cadeautjes. De stevige constructie zorgt ervoor dat de traktatiedoosjes veilig blijven gesloten tijdens het uitdelen.

Deze doosjes zijn niet alleen geweldig voor kinderfeestjes met een piraten thema, maar kunnen ook worden gebruikt voor andere piraten gerelateerde evenementen zoals piraten picknicks, piraten speeldagen of zelfs op een piratenboottocht! Ze zijn een unieke en speelse toevoeging aan elke piratenervaring.

Het foodsafe logo staat gedrukt op het kartonnen traktatiedoosje en is bedoeld om aan te geven dat het doosje geschikt is om eten in te bewaren.

Meer Piraten producten vind je hier.

Afmeting doosje opgebouwd: 14 x 9,5 x 12cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
14 x 9,5 x 12cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Piraat
EAN code:
5413247087447
508 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst