• -10%
Notitieboekje Piraat
Notitieboekje Piraat

Notitieboekje Piraat

472 op voorraad
LG-Imports
LG0376
€ 0,41 € 0,45 -10%

  • Bekijk meer van Piraten
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij een echte piraat en op zoek naar een bijpassend notitieboekje om al jouw avonturen en notities in op te schrijven? Dan is dit rond notitieboekje met een afbeelding van een piraat op de voorkant misschien wel iets voor jou! Het is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook een origineel cadeau voor vrienden en familie.

Het notitieboekje is verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart en heeft een diameter van 8 cm. Het handzame formaat zorgt ervoor dat je hem gemakkelijk in je tas of zak kunt meenemen, zodat je altijd en overal aantekeningen kunt maken.

Het notitieboekje heeft een stevige kaft met daarop een afbeelding van een piraat. De kaft beschermt jouw aantekeningen en voorkomt dat de pagina's beschadigd raken. Het papier in het notitieboekje is van goede kwaliteit en heeft een fijne structuur, waardoor het prettig schrijft en jouw aantekeningen goed leesbaar zijn.

Het notitieboekje is niet alleen leuk voor het bijhouden van jouw notities, maar ook om te gebruiken als dagboek, schetsboek of om gedachten en ideeën op te schrijven. Daarnaast is het notitieboekje een leuke accessoire om jouw stijl en persoonlijkheid te laten zien.

Bestel nu jouw rond notitieboekje met een afbeelding van een piraat en maak van jouw notities een avontuur! Let wel op, de kleur wordt willekeurig geleverd, dus het blijft altijd een verrassing welke kleur notitieboekje je ontvangt.

Kortom, dit rond notitieboekje met een afbeelding van een piraat is een leuke en handige accessoire voor iedereen die van avontuur houdt. Bestel nu en vergeet nooit meer iets belangrijks!

Maak notities of tekeningen in onze notitieboekjes. Vergeet je wel eens dingen of wil je snel iets noteren? Dan komen onze notitieboekjes goed van pas. Keuze uit vele verschillende notitieboekjes. 

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Meer Piraten producten vind je hier.

Afmetingen: diameter 8 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
diameter 8 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Rood
Thema
Piraat
EAN code:
5413247003768
472 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst