• Gratis retour
  • 90 dagen retourrecht
  • Gratis verzending boven €40
  • Track & Trace, volg je pakket
  • Verzenden naar NL en BE

Webshop-Keurmerk_2008.jpg

Blog

Onderzoeken & ontdekken - Speelgoed

Kinderen gaan al spelende op onderzoek uit. En wat is er nu leuker dan die nieuwsgierigheid naar de wereld van al die kleine onderzoekers te stimuleren?!
Read more

Sparen voor Kinderen

Een kind leren sparen is een belangrijk onderdeel van het leren omgaan met geld. Dit kan door het kind een spaarpot te geven. Daarnaast kun je een speciale kinderspaarrekening openen.
Read more

Zwembaden en zwemmen - Speelgoed

Voor veel kindjes toch wel één van de leukste dingen aan de zomer: lekker spetteren en zwemmen in het water. We hebben daarom weer heel veel leuke speelgoedartikelen voor jullie klaar staan waarmee de zwempret niet op kan!
Read more

Maak van je kinderfeestje een topdag!

Kinderen zijn dol op hun verjaardag vieren. En geef ze eens ongelijk. Heb jij ook een verjaardag van één van je kids voor de deur staan? Maak van het kinderfeestje een topdag!
Read more

Waterpret - Speelgoed Water & Strand

We kijken stiekem al vooruit naar de zomer. Want wat gaat er nu boven spelen en kliederen met water. Lekker buiten, op school, op de camping, op het strand of in de tuin. Met deze speelgoedtips voor water & strand, kan straks de zomerpret niet op!
Read more

Ontwikkeling van de motoriek - Speelgoed

De ontwikkeling van de motoriek bij kinderen, kun je op een hele eenvoudige manier stimuleren. Er is namelijk bijzonder veel leuk speelgoed te bedenken, waarmee kinderen al spelende motorisch kunnen leren. Oftewel; motorische vaardigheden oefenen en dan ook nog eens met plezier! We geven een aantal tips.
Read more

Hoe houd je de zandbak schoon?

Hebben jullie thuis een zandbak in de tuin? Of misschien ben je van plan er eentje aan te schaffen? Lekker bouwen, kliederen en ravotten, kinderen vinden spelen in de zandbak geweldig.
Read more

Pasen - Paastips voor de kids

Pasen staat voor de deur! Eerste en Tweede Paasdag vallen dit jaar op 16 en 17 april 2017. Voor veel mensen een lekker lang voorjaarsweekend met familie of vrienden.
Read more

Buiten spelen: Speelgoed van Hudora

Ben je al bekend met het speelgoed van het merk Hudora? Hudora is gespecialiseerd in buitenspeelgoed dat kinderen uitdaagt om lekker actief buiten te spelen. Voor kleine kinderen kun je bijvoorbeeld gaan voor een schommel, een rekstok of een klimtouw voor in de tuin. Voor de grotere kinderen zijn er stoere artikelen als een longboard, skateboard of rolschaatsen. Of wat dacht je van een volleybalnet voor een potje volleybal of badminton in de tuin of in het park.
Read more

Buiten spelen: Speelgoed voor in de zandbak

Het voorjaar komt eraan! En dat betekent bijna buiten spelen. Kijken jouw kids er ook al naar uit? Vooral peuters en kleuters beleven eindeloos veel plezier aan spelen in het zand. Lekker in de zandbak in de tuin, het speeltuintje of in de zandbak op school. En bij zomers weer misschien zelfs wel op het strand. In het zand kunnen kleintjes lekker kliederen en bouwen. En met het juiste speelgoed kan de voorjaarspret niet meer op.
Read more
Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.