Blog

Pasen - Paastips voor de kids

Pasen staat voor de deur! Eerste en Tweede Paasdag vallen dit jaar op 16 en 17 april 2017. Voor veel mensen een lekker lang voorjaarsweekend met familie of vrienden.
Read more

Buiten spelen: Speelgoed van Hudora

Ben je al bekend met het speelgoed van het merk Hudora? Hudora is gespecialiseerd in buitenspeelgoed dat kinderen uitdaagt om lekker actief buiten te spelen. Voor kleine kinderen kun je bijvoorbeeld gaan voor een schommel, een rekstok of een klimtouw voor in de tuin. Voor de grotere kinderen zijn er stoere artikelen als een longboard, skateboard of rolschaatsen. Of wat dacht je van een volleybalnet voor een potje volleybal of badminton in de tuin of in het park.
Read more

Buiten spelen: Speelgoed voor in de zandbak

Het voorjaar komt eraan! En dat betekent bijna buiten spelen. Kijken jouw kids er ook al naar uit? Vooral peuters en kleuters beleven eindeloos veel plezier aan spelen in het zand. Lekker in de zandbak in de tuin, het speeltuintje of in de zandbak op school. En bij zomers weer misschien zelfs wel op het strand. In het zand kunnen kleintjes lekker kliederen en bouwen. En met het juiste speelgoed kan de voorjaarspret niet meer op.
Read more

Tips - Speelgoed voor buiten spelen

Nu de dagen langzaam langer worden en de zon alweer wat warmer wordt, kunnen wij haast niet meer wachten. Laat de lente maar komen! En ook kinderen kijken uit naar het voorjaar. Want voor bijna alle kinderen geldt: Zodra het weer het toelaat, spelen ze dolgraag buiten. Kinderen tot ongeveer 6 jaar doen dit voornamelijk in de begrensde en vertrouwde omgeving van het huis, de tuin of de galerij. Daarna gaat de speelwereld van kinderen zich ook steeds meer verder van huis afspelen, zoals op straat, op het veldje of in de speeltuin verderop.
Read more

Fanartikelen van o.a. AJAX, Feyenoord en PSV

Sinds kort hebben we bij de SpeelgoedFamilie ook fanartikelen! Van vaantjes en vlaggen tot stropdas of pet van jouw favoriete voetbalclub.. Je kunt het zo gek niet bedenken. Een categorie vol perfecte cadeautjes voor al die échte fans van AJAX, Feyenoord, PSV, ADO Den Haag, ..
Read more

Kinderfeest - thema artikelen

Het kinderfeestje! Kinderen zijn dol op verjaardagen vieren. En als ouder probeer je daar ieder jaar weer een succes van te maken. Veel kinderen kiezen voor een kinderfeest in een thema. Denk aan een feest voor stoere piraten, voor beeldschone prinsessen. Of een feestje in het thema van Disneys Frozen, Dinosaurussen, Spiderman of Star Wars. Je kunt het zo gek niet bedenken!
Read more

Carnaval 2017 - Verkleedkleren & accessoires

Op zondag 26 februari 2017 is het weer zover: Carnaval! Weet jij al hoe je verkleed gaat? Bekijk vooral eens onze vele carnavalspakken, verkleedkleren en feestaccessoires om ideeën op te doen, er zit vast iets voor je bij!
Read more

Kraamcadeau - cadeautjes voor de baby

Hoera, er is een kleintje geboren! Dat vraagt natuurlijk om een bijzonder cadeau. Weet je nog niet wat je geven wilt? Lees dan onze kraamcadeau ideeën en doe er je voordeel mee!
Read more

Dierenspeeltjes - Speelgoed voor Dieren

Niet alleen kinderen willen spelen. Ook veel huisdieren hebben uitdaging nodig in de vorm van een spel. En daarom hebben we bij de SpeelgoedFamilie sinds kort óók speelgoed voor dieren.
Read more

EddyToys: speelgoed voor de kleine cadeautjes!

Op zoek naar kleine speelgoed cadeautjes? Dan hebben we goed nieuws! Bij de SpeelgoedFamilie hebben we namelijk heel veel nieuwe speelgoedartikelen van EddyToys binnengekregen.
Read more
Categorieën
  • Gratis retour
  • 90 dagen retourrecht
  • Gratis verzending boven €40
  • Track & Trace, volg je pakket
  • Verzenden naar NL en BE

Webshop-Keurmerk_2008.jpg

Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.

}