Blog

Weer tijd voor schoenkado’s? Volg onze kooptips!

Weer tijd voor schoenkado’s? Volg onze kooptips!

Ieder jaar voorafgaand aan 5 december zetten kinderen in Nederland weer hun schoen. Enkeleavonden op rij ontvangen ze leuke presentjes in hun schoen. Met kleine kinderen ontkom je ervrijwel niet aan om mee te doen aan de traditie. Hoe bedenk je ieder jaar originele, betaalbareschoenkado’s? Wellicht kunnen wij je helpen. We geven je graag tips voor de leukste cadeautjes omde schoentjes van je kids mee te vullen.
Read more
Knuffels zijn zo zacht

Knuffels zijn zo zacht

Kinderen zijn er dol op: heerlijke zachte knuffels om mee te spelen. Ze kunnen er geen genoeg hebben.Voordat je het weet ligt je hele huis vol ermee. Ze brengen eindeloos veel speelplezier met zich mee voorje kleintje. Of het nu de vertrouwde teddybeer is of Nijntje, knuffels zijn er altijd voor ze, dag en nacht.
Read more
Spelen in bad met de badeendjes

Spelen in bad met de badeendjes

Badderen: sommige kinderen vinden het heerlijk, andere slaan het eigenlijk liever over. Gelukkig maak jemet badspeelgoed van iedere wasbeurt een feest. De badeend is misschien wel het meest geliefdespeeltje voor in bad. Met de rubberen badeendjes kunnen kinderen eindeloos spelen – zelfs als ze niet zograag in bad gaan.
Read more
Dierendag, een christelijk feest?

Dierendag, een christelijk feest?

Veel dierenliefhebbers vieren ieder jaar op 4 oktober Dierendag. Maar wat is eigenlijk de oorsprongvan deze feestdag? Hoewel veel mensen dit niet weten, was de dag van de dieren aanvankelijk eenchristelijk feest. Tegenwoordig vieren dierenvrienden van allerlei achtergronden de gedenkdag. ToenWerelddierendag in 1930 werd ingesteld, was dit ter ere van heilige Franciscus van Assisi. Men zegtdat hij zelfs tegen dieren predikte. Wist je trouwens dat het in sommige landen ook nu noggebruikelijk is om huisdieren te laten zegenen in de kerk?
Read more
Voor de poppenmoeder en poppenkind hebben we alles in huis

Voor de poppenmoeder en poppenkind hebben we alles in huis

Speelt je dochtertje graag met poppen? Geef de jonge poppenmoeder dan mooie kleertjes of anderespulletjes voor haar poppenkind. Je kunt de leukste accessoires voor je dochter vinden; van drinkflesjes,luiers of een kinderbadje tot een compleet verzorgingsset. Alles wat nodig is voor het verzorgen vanbaby’s is bij ons in poppenvorm verkrijgbaar.
Read more
Touwtjespringen is een goede training voor sporters van jong tot oud!

Touwtjespringen is een goede training voor sporters van jong tot oud!

Zoek je een laagdrempelige, effectieve manier om te sporten voor het hele gezin? Het springtouw is dande oplossing. Je hebt weinig ruimte nodig, kunt zelfs binnen trainen en het kost bijna niets. Mettouwspringen train je je hele lichaam. Van armen en benen, tot schouders, buikspieren en rugspieren. 
Read more
Kinderen zijn dol op bellenblazen!

Kinderen zijn dol op bellenblazen!

Bellenblazen is een geweldige buitenactiviteit voor jong en oud. Een flesje bellenblaas is bovendien nietduur en zorgt voor vele uren speelplezier. Wie kinderen heeft zal daarom vrijwel zeker dit speelgoed inhuis hebben. Is bij jullie de voorraad bijna op of zoek je speciale bellenblaas? Dan kun je hier zekerslagen.
Read more
Met kaftpapier bescherm je de dure boeken

Met kaftpapier bescherm je de dure boeken

Boeken kaften: een terugkerend karweitje voor ieder middelbaar schooljaar. Echte doe-het-zelvers zullener weinig problemen mee hebben – misschien vind je het zelfs een leuke bezigheid. Toch is lang nietiedereen fan van de precieze, tijdrovende klus. Geldt dit ook voor jou? Profiteer hier dan van eenmakkelijke, snelle oplossing: de kant-en-klare kaft. 
Read more
Back to school

Back to school

De zomervakantie is weer (bijna) voorbij en dat betekent dat er nieuwe schoolpullen ingeslagen moetenworden. Voor een goed begin zijn voldoende schriften, pennen en andere spulletjes nodig. Ook een leukeschoolagenda kan natuurlijk niet ontbreken. Iedere student(e) heeft andere wensen wat betreft de stijl vanschoolaccessoires. Daarom is het aanbod bijzonder groot en veelzijdig.
Read more
Emmertjes voor het strand en de zandbak

Emmertjes voor het strand en de zandbak

Spelen met zand is een van de favoriete bezigheden van kinderen. Geldt dit ook voor jouw zoon ofdochter? Dan doe je hem of haar zeker een plezier met zandbak- of strandspeelgoed. Zeker emmertjeszijn onmisbaar voor op het strand en in de zandbak. Voor extra speelplezier kun je ook schepjes, harkjesen vormpjes geven.
Read more
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis verzending boven €40
  • Track & Trace, volg je pakket
  • Verzenden naar NL en BE

Webshop-Keurmerk_2008.jpg

Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.