• Gratis retour
  • 90 dagen retourrecht
  • Gratis verzending boven €40
  • Track & Trace, volg je pakket
  • Verzenden naar NL en BE

Webshop-Keurmerk_2008.jpg

Blog

The Emoji Movie

Op 9 augustus 2017 gaat 'ie in première: De Emoji film! The Emoji Movie laat je zien wat er zich afspeelt aan de binnenkant van je smartphone.
Read more

Tips voor de kleine trek - broodtrommels en bakjes

Ga je nog op vakantie? Of misschien een dagje weg? Wie met het hele gezin er op uit gaat, doet er goed aan om te zorgen voor de nodige snacks voor onderweg. Want we herkennen het allemaal: reizen maakt hongerig!
Read more

Samen met je kids de koffers inpakken

Tijd om de koffers in te pakken! Wat moet er allemaal mee, gaat het allemaal passen, zijn we niets vergeten..? Veel ouders vinden het inpakken van de koffers voor vakantie - terecht - best een stressvol karwei.
Read more

Cars 3 in de bioscoop!

Op 12 juli 2017 gaat 'ie in Nederland in première: De film Cars 3! Een supersnel en spannend avontuur.
Read more

De Minions zijn terug!

Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuwe avontuur. Sinds 24 juni draait namelijk de nieuwste minions film in de bioscoop: Despicable Me 3 (Of: Verschrikkelijke Ikke 3)!
Read more

Reisspellen & speelgoed voor onderweg

Hebben jullie al vakantieplannen voor de zomer? Misschien gaan jullie met het gezin op vakantie, een dagje erop uit met de trein, een weekendje naar zee? Jouw kids zullen zich net zoals jij enorm verheugen op de bestemming. Maar de reis er naar toe kan soms niet snel genoeg gaan..
Read more

Knutselen: Maak je eigen sieraden!

Een ketting, een armbandje, een paar oorbellen of een ring.. Met één van de vele sieraden-knutselsets, maken kinderen zelf de mooiste sieraden.
Read more

10e Nationale Buitenspeeldag

Jantje Beton daagt iedereen uit om op woensdag 14 juni 2017 samen buiten te gaan spelen, tijdens de 10e Nationale Buitenspeeldag!
Read more

Bouwplezier met Constructiespeelgoed

Is jouw kleintje helemaal gek van bouwen? Kijk dan vooral ook eens naar constructiespeelgoed. Leuk en leerzaam voor zowel jong als ouder.
Read more

Muziekinstrumenten voor kinderen

Muziek maken en muziek luisteren geeft kinderen ontspanning en plezier. Oftewel, ga maar los!
Read more
Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.