Blog

Beleef de wereld in miniatuur met BigJigs Toys

Alledaagse voorwerpen in miniatuurvorm, gemaakt van hout: dat is BigJigs Toys. Vrijwel alles wat jetegenkomt in het dagelijks leven is ook als speelgoedvariant te vinden. Huishoudartikelen alsstrijkplanken, wasrekken en complete keukentjes van hout; treinbanen en boerderijen behorenallemaal tot het aanbod. BigJigs Toys staat voor de wereld in het klein. Kinderen makenspelenderwijs kennis met de grotemensenwereld dankzij het leuke houten speelgoed.
Read more

Met knutselspullen van SES knus de winter door!

Jong of oud, meisje of jongen; de knutselartikelen van SES hebben voor iedereen wat te bieden. Alsecht familiebedrijf past SES Creative goed binnen het assortiment van Speelgoedfamilie.nl. Despeelgoedproducent is al meer dan 40 jaar actief. Dankzij zo veel ervaring weet het bedrijf alles overhet maken van leuk, kwalitatief en educatief speelgoed. Ieder jaar weer worden er nieuwe leukeknutselspullen op de markt gebracht. Sla voor de winter ook de leukste knutselbenodigdheden voorjouw zoon of dochter in.
Read more

Heerlijk kleurrijke constructies bouwen met Quercetti

Welk kind houdt nu niet van bouwwerken maken? De kleinsten vinden het al prachtig om metblokkentorens te spelen. Op het strand wordt er altijd enthousiast een zandkasteel gebouwd. HetItaliaanse speelgoedmerk Quercetti richt zich volledig op bouwconstructies. Je kind kan met allerleivormen en materialen mooie creaties maken. Voor jongens en meisjes van alle leeftijdscategorieënzijn er leuke pakketten voor uren bouwplezier te vinden.
Read more

Mama ik wil een paard

“Mama, ik wil een paard!” Deze zin moet veel ouders bekend voorkomen. En helaas, natuurlijk is het niet zo makkelijk om een kind een paard cadeau te doen. Gelukkig zijn er meer dan genoeg andere manieren om kleine paardenmeisjes gelukkig te maken.
Read more

Paw Patrol spelen zonder televisie? Het kan!

Kunnen je kinderen uren voor de televisie doorbrengen om Paw Patrol te kijken? Dan zijn ze niet de enigen. Deze kinderserie is zeer geliefd. Gelukkig kunnen de kleintjes ook met Paw Patrol bezig zijn zonder tv te hoeven kijken. Op het gebied van speelgoed is er namelijk van alles en nog wat te krijgen van Chase en zijn Paw Patrol vrienden.
Read more

Peppa Pig leeft op in de kinderkamer

Weet je nog niet precies hoe je de kamer van je kind een beetje leuker en fleuriger kan maken? Dan kan Peppa Pig je daar wellicht een handje bij helpen. Natuurlijk vinden de kindjes het hartstikke leuk om deze serie op tv te zien. Maar hoe leuk is het als ze ook in hun kamer van Peppa Pig kunnen genieten?
Read more

Wie is er niet groot geworden met Nijntje?

Nijntje Pluis, wie kent hem niet? Dit schattige konijntje is in heel veel kinderkamers in Nederland en daarbuiten te vinden. Is het niet het boek van Dick Bruna, dan is het wel één van de superleuke speelgoedproducten van Nijntje.
Read more

My Little Pony is een heerlijk jeugdsentiment

My Little Pony bestaat al jaren. Moeders kennen het misschien nog wel van hun eigen jeugd. Maar deze vrolijke pony’s zijn nooit weggegaan, vanwege de mateloze blijvende populariteit onder jonge meiden.
Read more

Vrolijk je kind op met de Minions

Minions zijn volgens velen de leukste wezens die er zijn. Ze zien er geweldig uit en zijn ook nog eens ontzettend grappig. Vandaar dat Speelgoedfamilie ook mooi speelgoed aanbiedt dat alles te maken heeft met deze gele lachebekkies uit Verschrikkelijke Ikke.
Read more

Vier je kinderfeest in het Wilde Westen

Is je kind binnenkort jarig en ben je nog op zoek naar een spannend thema? Ga dan voor de kleurrijke indianen! Als je alleen al de vlaggetjes in indianenstijl van Speelgoedfamilie ziet, word je al vrolijk…
Read more
  • Gratis retour
  • 90 dagen retourrecht
  • Gratis verzending boven €40
  • Track & Trace, volg je pakket
  • Verzenden naar NL en BE

Webshop-Keurmerk_2008.jpg

Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.