Blog

Touwtjespringen is een goede training voor sporters van jong tot oud!

Touwtjespringen is een goede training voor sporters van jong tot oud!

Zoek je een laagdrempelige, effectieve manier om te sporten voor het hele gezin? Het springtouw is dande oplossing. Je hebt weinig ruimte nodig, kunt zelfs binnen trainen en het kost bijna niets. Mettouwspringen train je je hele lichaam. Van armen en benen, tot schouders, buikspieren en rugspieren. 
Read more
Kinderen zijn dol op bellenblazen!

Kinderen zijn dol op bellenblazen!

Bellenblazen is een geweldige buitenactiviteit voor jong en oud. Een flesje bellenblaas is bovendien nietduur en zorgt voor vele uren speelplezier. Wie kinderen heeft zal daarom vrijwel zeker dit speelgoed inhuis hebben. Is bij jullie de voorraad bijna op of zoek je speciale bellenblaas? Dan kun je hier zekerslagen.
Read more
Met kaftpapier bescherm je de dure boeken

Met kaftpapier bescherm je de dure boeken

Boeken kaften: een terugkerend karweitje voor ieder middelbaar schooljaar. Echte doe-het-zelvers zullener weinig problemen mee hebben – misschien vind je het zelfs een leuke bezigheid. Toch is lang nietiedereen fan van de precieze, tijdrovende klus. Geldt dit ook voor jou? Profiteer hier dan van eenmakkelijke, snelle oplossing: de kant-en-klare kaft. 
Read more
Back to school

Back to school

De zomervakantie is weer (bijna) voorbij en dat betekent dat er nieuwe schoolpullen ingeslagen moetenworden. Voor een goed begin zijn voldoende schriften, pennen en andere spulletjes nodig. Ook een leukeschoolagenda kan natuurlijk niet ontbreken. Iedere student(e) heeft andere wensen wat betreft de stijl vanschoolaccessoires. Daarom is het aanbod bijzonder groot en veelzijdig.
Read more
Emmertjes voor het strand en de zandbak

Emmertjes voor het strand en de zandbak

Spelen met zand is een van de favoriete bezigheden van kinderen. Geldt dit ook voor jouw zoon ofdochter? Dan doe je hem of haar zeker een plezier met zandbak- of strandspeelgoed. Zeker emmertjeszijn onmisbaar voor op het strand en in de zandbak. Voor extra speelplezier kun je ook schepjes, harkjesen vormpjes geven.
Read more
Ballen voor voetbal en het strand

Ballen voor voetbal en het strand

Voor spelen op het veld of op het strand zijn ballen onmisbaar. Op zoek naar een voetbal, volleybal ofkleinere speelbal voor je kind? Ballen voor voetbal en voor op het strand zijn volop verkrijgbaar. Kies uitdiverse formaten en materialen zoals rubber, leer en stof. Er zit zeker iets tussen voor je zoon of dochter.
Read more
Skateboard's

Skateboard's

Skateboards komen in vele vormen, maten en stijlen. Ook voor kinderen zijn er speciale uitvoeringenbeschikbaar. Een skateboard voor een kind is wat kleiner, waardoor het beter handelbaar is. Voor deveiligheid en het comfort van je zoon of dochter is dat natuurlijk erg belangrijk. Op deze pagina kun je hetbeste skateboard kopen voor een beginner.
Read more
Ieder kind wil zijn eigen speeltent!

Ieder kind wil zijn eigen speeltent!

Speeltenten voegen veel toe aan het speelplezier van je kind. Een tent biedt op eenvoudige wijze eenknusse en eigen plek om te spelen. Hier kunnen je kinderen even helemaal opgaan in hunfantasiewereld. Het is dan ook niet gek als jouw zoon of dochter graag een eigen speeltent wil. Vind hierhet leukste tentje.
Read more
Back to School 2019

Back to School 2019

Voor velen zit de zomervakantie er alweer bijna op. Maandag 19 augustus is het zover, dan gaat de eerste groep kinderen in Nederland ‘Back to school’! Die eerste dagen van het nieuwe schooljaar zijn vaak hartstikke leuk. Kinderen zien vriendjes en vriendinnetjes weer terug en wisselen de mooiste verhalen uit.
Read more
Niets leuker dan waterpret maken met de kids!

Niets leuker dan waterpret maken met de kids!

Spelen met water: voor veel kinderen is er niets leuker. Maar ook als ouder kun je plezier beleven aan samen met de kids waterpret maken. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om te spelen met of in het water. Niet alleen in de zomer, maar eigenlijk in alle seizoenen valt er wel iets te verzinnen. Ontdek hieronder het leukste waterspeelgoed voor je kind.
Read more
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis verzending boven €40
  • Track & Trace, volg je pakket
  • Verzenden naar NL en BE

Webshop-Keurmerk_2008.jpg

Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.