• Gratis retour
  • 90 dagen retourrecht
  • Gratis verzending boven €40
  • Track & Trace, volg je pakket
  • Verzenden naar NL en BE

Webshop-Keurmerk_2008.jpg

Blog

Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer

Amerigo verliest een van zijn hoefijzers. Het paard van Sinterklaas heeft geen normale hoefijzers, maar gouden. Zonder deze magische hoefijzers kan hij de daken niet op.
Read more

Schoolcadeautjes

Op zoek naar leuke cadeautjes voor het einde van het jaar? De komende maand bieden wij leuke kortingen op onze schoolspecials! 
Read more

The Lego Ninjago Movie

In dit grote Ninjago filmavontuur komt de jonge Lloyd, alias de Groene Ninja, samen met zijn vrienden in actie in de strijd om New Ninjago City.
Read more

The Emoji Movie

Op 9 augustus 2017 gaat 'ie in première: De Emoji film! The Emoji Movie laat je zien wat er zich afspeelt aan de binnenkant van je smartphone.
Read more

Tips voor de kleine trek - broodtrommels en bakjes

Ga je nog op vakantie? Of misschien een dagje weg? Wie met het hele gezin er op uit gaat, doet er goed aan om te zorgen voor de nodige snacks voor onderweg. Want we herkennen het allemaal: reizen maakt hongerig!
Read more

Samen met je kids de koffers inpakken

Tijd om de koffers in te pakken! Wat moet er allemaal mee, gaat het allemaal passen, zijn we niets vergeten..? Veel ouders vinden het inpakken van de koffers voor vakantie - terecht - best een stressvol karwei.
Read more

Cars 3 in de bioscoop!

Op 12 juli 2017 gaat 'ie in Nederland in première: De film Cars 3! Een supersnel en spannend avontuur.
Read more

De Minions zijn terug!

Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuwe avontuur. Sinds 24 juni draait namelijk de nieuwste minions film in de bioscoop: Despicable Me 3 (Of: Verschrikkelijke Ikke 3)!
Read more

Reisspellen & speelgoed voor onderweg

Hebben jullie al vakantieplannen voor de zomer? Misschien gaan jullie met het gezin op vakantie, een dagje erop uit met de trein, een weekendje naar zee? Jouw kids zullen zich net zoals jij enorm verheugen op de bestemming. Maar de reis er naar toe kan soms niet snel genoeg gaan..
Read more

Knutselen: Maak je eigen sieraden!

Een ketting, een armbandje, een paar oorbellen of een ring.. Met één van de vele sieraden-knutselsets, maken kinderen zelf de mooiste sieraden.
Read more