Prijsspecials

Ben je op zoek naar een leuke verrassing voor een kinderfeestje of als uitdeelcadeau voor de klas? In onze categorie "prijsspecials" hebben wij een selectie van leuke kleinigheidjes voor een prijs tot €7. Hierdoor is het gemakkelijk om voor elk budget een geschikt cadeau te vinden.
Onze categorieën zijn handig ingedeeld per prijs, zodat je snel en eenvoudig het juiste speelgoed kunt vinden. De speelgoedfamilie heeft een grote collectie van leuke kleine speelgoedjes, van knuffels tot poppetjes en van spellen tot knikkers. Er is voor elk kind wel iets leuks te vinden.
Onze prijsspecials zijn zeer geschikt voor kinderfeestjes, waar je vaak veel kinderen wilt verrassen, of voor de klas waar je vaak op zoek bent naar leuke uitdeelcadeautjes.
Onze categorie "prijsspecials" is de perfecte plek om een leuke verrassing te vinden voor een klein prijsje. Dus als je op zoek bent naar een leuk kleinigheidje, neem dan een kijkje in onze categorie "prijsspecials" en ontdek de vele leuke speelgoedjes die we te bieden hebben.

Leuke uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Uitdeelcadeautjes zijn ook het perfecte weggevertje voor op beurzen of evenementen.

Filteren op

Leeftijd
meer... minder
Kleur
meer... minder
Materiaal
meer... minder
Thema
meer... minder
Karakter
Prijs
Merk
meer... minder
Filter
Scheppen

Schepje

Androni
BTAN1
€ 0,95
1-36 van 1311 product(en)
Product toegevoegd aan verlanglijst