• -10%
Sleutelhanger Dinosaurus
Sleutelhanger Dinosaurus

Sleutelhanger Dinosaurus

1424 op voorraad
LG-Imports
LG9749
€ 0,44 € 0,49 -10%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuke en stoere sleutelhanger om jouw sleutelbos, tasje of broekriem op te fleuren? Dan zijn onze sleutelhangers met dinosaurussen iets voor jou! Deze sleutelhangers zijn voorzien van realistische en kleurrijke afbeeldingen van verschillende soorten dinosaurussen, zoals de T-Rex, Stegosaurus, Triceratops en meer. Er zijn in totaal 6 verschillende dinosaurussen om uit te kiezen, dus er is voor ieder wat wils!

Onze sleutelhangers met dinosaurussen zijn niet alleen leuk om te zien, maar ook heel handig in gebruik. Je kunt ze gemakkelijk bevestigen aan je sleutelbos, tasje of broekriem zodat je ze altijd bij de hand hebt. Zo raak je nooit meer je sleutels kwijt en heb je altijd een stoer accessoire bij de hand!

De sleutelhangers zijn gemaakt van stevig materiaal en hebben een handige ring waarmee je ze kunt bevestigen. Daarnaast zijn ze ook heel betaalbaar en dus een leuk cadeau-idee voor een verjaardag of andere gelegenheid. Kies je favoriete dinosaurus of verzamel ze allemaal!

Kortom, onze sleutelhangers met dinosaurussen zijn de perfecte manier om jouw sleutelbos, tasje of broekriem op te vrolijken en een stoere touch te geven. Bestel ze nu en geniet van de grappige en realistische afbeeldingen van deze prehistorische dieren!

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor op beurzen of evenementen.

Prijs per stuk en verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.

Afmetingen: lengte tussen 6-7cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte tussen 6-7cm
Materiaal
Silicone
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
5413247097491
1424 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst