Schoolcadeautjes

Als leerkracht of bestuur van een school zijn er regelmatig momenten waarop je voor weinig geld een schoolcadeau moet aanschaffen voor de leerlingen. Vaak is dit lastig, juist vanwege het kleine budget en de diverse leerlingen waar je rekening mee wilt houden. Bij De Speelgoedfamilie.nl vind je dat schoolcadeau waarmee je de kinderen blij kunt maken tegen zeer betaalbare prijzen. Zo vind en bestel je eenvoudig voor alle leerlingen online het schoolcadeau dat ze krijgen met bijvoorbeeld sinterklaas. Kijk daarom snel op onze webshop of wij ook een schoolcadeau hebben dat aansluit bij jouw leerling populatie en het budget dat je hebt gekregen hiervoor.

1 - 40 van 259 producten

Hoe kies je een schoolcadeau

Als leerkracht of schoolbestuur weet jij natuurlijk als geen ander wat de leerlingen leuk vinden en welke producten op dit moment hip zijn. Toch is het kiezen van een schoolcadeau lang niet altijd zo eenvoudig. Vaak is het budget minimaal en is het dus zoeken naar een leuk schoolcadeau dat vrijwel niets mag kosten. Wij snappen dit dilemma en helpen jou graag in je zoektocht. Wij hebben goedkope cadeaus samengebracht op onze website, zodat je hier zeker het schoolcadeau kan vinden dat aansluit bij je budget en leerlingen.

Een schoolcadeau is echter niet alleen beschikbaar voor scholen en in grote hoeveelheden. Wij begrijpen dat ook ouders soms een klein cadeau zoeken. Het schoolcadeau van onze webshop is dan ook zeker geschikt bij bijvoorbeeld kinderfeestjes of voor sportclubs.

Kwaliteit, gemak en snelheid

De medewerkers van onze webshop doen altijd hun best om te denken vanuit de klant. Door deze visie weten wij dat de klant niet veel tijd kwijt wil zijn bij het aanschaffen van een geschenk, of het nu gaat om een schoolcadeau of ander soort geschenk. Het kost vaak veel moeite en tijd om een geschikt schoolcadeau te vinden, terwijl je jouw tijd waarschijnlijk liever anders inricht. Daarom maken wij voor onze klanten de selectie, waarbij kwaliteit en prijs altijd van belang zijn. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor wat je krijgt wanneer je een schoolcadeau of ander product in onze webshop koopt.

Is het schoolcadeau gearriveerd en blijkt dit toch niet aan te sluiten bij jouw verwachtingen? Dan kan je deze natuurlijk naar ons retour sturen. Wij streven ernaar iedere klant tevreden te stellen en staan dan ook volledig open voor kritiek en complimenten. Alleen samen met onze klanten kunnen wij ervoor zorgen dat onze diensten en producten aansluiten bij de doelgroep.

Meer over De Speelgoedfamilie.nl

De Speelgoedfamilie.nl is gespecialiseerd in diverse soorten speelgoed, van een schoolcadeau tot aan kwalitatief hoogwaardig houten speelgoed. Wil je meer weten over het schoolcadeau of één van onze andere producten? Dan kan je natuurlijk geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat wij jou kunnen voorzien van de informatie die je nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken. Je kunt ons op vele verschillende manieren bereiken, zodat er altijd een manier is die jou uitkomt. Zo kan je onder andere op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 bellen naar 024 2600 209 of de vraag mailen naar contact@speelgoedfamlie.nl.

  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis verzending boven €40
  • Track & Trace, volg je pakket
  • Verzenden naar NL en BE

Webshop-Keurmerk_2008.jpg

Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.