• -10%
Sleutelhanger Eenhoorn
Sleutelhanger Eenhoorn

Sleutelhanger Eenhoorn

696 op voorraad
LG-Imports
LG9780
€ 0,43 € 0,48 -10%

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuke en vrolijke manier om je sleutelbos op te vrolijken? Dan is deze eenhoorn sleutelhanger perfect voor jou! De sleutelhanger is gemaakt van aluminium en kunststof en heeft een prachtige witte kleur met regenboog gekleurde manen en staart. Met zijn speelse en grappige uitstraling is deze sleutelhanger een echte eye-catcher.

Organiseer je een kinderfeestje met het thema eenhoorn, dan is deze sleutelhanger een geweldig uitdeelcadeautje. Jouw kleine gasten zullen er dolblij mee zijn en het geeft ze ook nog eens een blijvende herinnering aan het feestje.

Naast het opvrolijken van je sleutelbos is deze eenhoorn sleutelhanger ook geschikt voor het opleuken van je tas of rugzak. De sleutelhanger is namelijk erg licht van gewicht en gemakkelijk te bevestigen. Kortom, deze eenhoorn sleutelhanger is een leuke en speelse manier om je persoonlijke spullen te personaliseren en op te fleuren.

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een dolfijn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus.
Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. De sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor op beurzen of evenementen.

Afmetingen: 5 x 4 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
5 x 4 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
5413247097804
696 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst