• -10%
PENCIL, SPACE
PENCIL, SPACE
PENCIL, SPACE
PENCIL, SPACE
PENCIL, SPACE
PENCIL, SPACE
PENCIL, SPACE PENCIL, SPACE PENCIL, SPACE
PENCIL, SPACE

Potlood Ruimte

730 op voorraad
LG-Imports
LG6494
€ 0,18 € 0,20 -10%

  • Bekijk meer van Ruimtevaart
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Stap in je eigen ruimteavontuur en maak spannende tekeningen met dit bijzondere ruimtepotlood! Of je nu een fan bent van buitenaardse wezens, sterrenstelsels of astronauten, dit potlood neemt je mee op een creatieve reis door het heelal.

Met dit ruimtepotlood kun je je verbeelding de vrije loop laten en unieke tekeningen maken. Stel je voor dat je door de kosmos zweeft terwijl je kleurrijke planeten en mysterieuze sterrenstelsels tekent. Het potlood zorgt voor een soepele en nauwkeurige schrijfervaring, waardoor het gemakkelijk is om je ideeën op papier tot leven te brengen.

Dit ruimtepotlood is niet alleen perfect voor individueel gebruik, maar ook een geweldige toevoeging aan een kinderfeestje met het thema ruimte. Laat de feestgangers hun eigen ruimtewereld creëren door tekeningen te maken en hun verbeelding te laten spreken. Het zal zeker een hit zijn en een memorabele ervaring bieden voor alle kleine astronauten in spe.

Bovendien is dit potlood ook ideaal als uitdeelcadeau voor kinderopvang, klas of BSO. De kinderen zullen dolblij zijn met dit unieke en avontuurlijke potlood dat hun creativiteit stimuleert. Het is een praktisch cadeau dat zowel nuttig als leuk is.

Houd er rekening mee dat de potloden willekeurig worden geleverd, wat betekent dat je steeds weer verrast zult worden met een nieuwe uitvoering. Maar dat maakt het des te leuker, want je weet nooit welke buitenaardse ontwerpen je zult krijgen.

Dus, als je op zoek bent naar een potlood dat de ruimteavonturier in je wakker maakt, zoek dan niet verder. Bestel vandaag nog dit ruimtepotlood en maak je klaar om je te laten inspireren door de oneindige mysteries van het universum.

Afmeting: 18.75 cm - 0.7 cm dik

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
18.75 cm - 0.7 cm dik
Materiaal
Hout
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Ruimtevaart
EAN code:
5413247064943
730 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst