• -10%
Sleutelhanger Bowling Bal
Sleutelhanger Bowling Bal
Sleutelhanger Bowling Bal

Sleutelhanger Bowling Bal

205 op voorraad
LG-Imports
LG9849
€ 0,44 € 0,49 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat je Bowlingpassie Zien met Onze Unieke Sleutelhanger Bowlingbal!

Voor de echte liefhebbers van bowling hebben we de perfecte accessoire om je passie te tonen - onze unieke Sleutelhanger Bowlingbal! Deze speelse sleutelhanger is ontworpen in de vorm van een bowlingbal en zal ongetwijfeld de aandacht trekken van iedereen die gek is op bowlen. Of je nu een fanatieke bowler bent of gewoon een unieke sleutelhanger wilt hebben, onze Sleutelhanger Bowlingbal is een geweldige aanvulling op je sleutelbos en een perfect cadeau voor bowlingliefhebbers!

Onze Sleutelhanger Bowlingbal is speciaal ontworpen voor degenen die een passie hebben voor deze geweldige sport. De gedetailleerde bowlingbalvorm en de realistische afwerking zorgen ervoor dat je liefde voor bowling direct herkenbaar is. Laat de wereld zien waar je van houdt met deze opvallende sleutelhanger!

Onze Sleutelhanger Bowlingbal is verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs per stuk. Dit maakt het gemakkelijk om er een voor jezelf te kopen en een extra te delen met een bowlingmaatje of vriend. Bovendien is het een praktische sleutelhanger die je sleutels veilig bij elkaar houdt.

Onze Sleutelhanger Bowlingbal wordt geleverd in verschillende kleuren die door elkaar worden geleverd. Dit voegt een element van verrassing toe aan je bestelling, want je weet van tevoren niet welke kleur je zult krijgen. Het maakt elke sleutelhanger uniek en zorgt ervoor dat je je collectie kunt uitbreiden met verschillende kleuren.

Afmeting: Ø = 3.2CM

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Materiaal
Kunststof en Metaal
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247098498
205 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst