• -10%
Sleutelhanger Oogbal
Sleutelhanger Oogbal
Sleutelhanger Oogbal

Sleutelhanger Oogbal

12 op voorraad
LG-Imports
LG9796
€ 0,41 € 0,45 -10%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een unieke sleutelhanger die opvalt en indruk maakt op iedereen? Dan is de sleutelhanger in de vorm van een oogbal iets voor jou! Deze sleutelhanger is gemaakt van metaal en heeft een opvallende en gedetailleerde afwerking die ervoor zorgt dat deze er levensecht uitziet. Het oog zelf is verkrijgbaar in verschillende kleuren, die door elkaar worden geleverd, waardoor elke sleutelhanger uniek is.

Deze sleutelhanger is niet alleen leuk om naar te kijken, maar is ook nog eens zeer praktisch. Het is gemakkelijk om je sleutels te vinden in je tas of zak, omdat deze sleutelhanger een grote en opvallende eye-catcher is. Bovendien kan de sleutelhanger ook worden gebruikt als decoratie voor tassen, rugzakken en zelfs als hanger aan een ketting.

De oogbal-sleutelhanger is een perfect cadeau voor iedereen die op zoek is naar iets unieks en opvallends. Het is geschikt voor mensen van alle leeftijden en kan voor verschillende gelegenheden worden gegeven.

Kortom, als je op zoek bent naar een praktische en unieke sleutelhanger, dan is de sleutelhanger in de vorm van een oogbal iets voor jou. Bestel hem vandaag nog en zorg ervoor dat je sleutels nooit meer kwijtraakt!

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Deze sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje tijdens Halloween.

De prijs is per stuk en de verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.

Afmetingen: diameter 2,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 2,5cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247097965
12 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst