• -10%
Menubox Prinses 22 X 12 Cm Karton
Menubox Prinses 22 X 12 Cm Karton
Menubox Prinses 22 X 12 Cm Karton
Menubox Prinses 22 X 12 Cm Karton
Menubox Prinses 22 X 12 Cm Karton

Menubox Prinses 22 X 12 Cm Karton

119 op voorraad
LG-Imports
LG8718
€ 0,81 € 0,90 -10%

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Prinsessen
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je prinsessenfeestje helemaal compleet met deze vrolijke menubox in prinsessenthema! Of het nu een verjaardagsfeestje, een theekransje of een andere speciale gelegenheid is, deze menubox voegt een vleugje magie toe aan je feestje en maakt het extra bijzonder.

De menubox is versierd met betoverende afbeeldingen van prinsessen, zwanen en prachtige bloemen, waardoor de feestelijke sfeer meteen voelbaar is. Het biedt voldoende ruimte om al je favoriete snacks en lekkernijen in op te bergen, of het nu gaat om popcorn, chocolade, koekjes of andere traktaties. Met deze menubox zorg je ervoor dat alle prinsessen en prinsen op je feestje kunnen genieten van heerlijk eten en lekkers.

Dankzij het handvat is de menubox uiterst praktisch en gemakkelijk mee te nemen. Of je nu van de ene kamer naar de andere gaat of naar een buitenlocatie, je kunt je lekkernijen moeiteloos meenemen. Het handvat zorgt niet alleen voor draagbaarheid, maar kan ook gebruikt worden om de menubox op te hangen als decoratie of om het aan de prinsessen en prinsen uit te delen.

De menubox is gemaakt van stevig karton en is daardoor duurzaam en betrouwbaar. Na het feestje kan de menubox eenvoudig worden opgevouwen en opgeborgen voor toekomstige feestelijke gelegenheden. Bovendien is karton een milieuvriendelijk materiaal, wat het een goede keuze maakt voor bewuste feestvierders.

Voeg een vleugje prinsessenmagie toe aan je feestje met deze vrolijke menubox. Het is niet alleen een handige en praktische oplossing om je lekkernijen in stijl te presenteren, maar ook een leuke toevoeging aan de feestdecoraties. Bestel vandaag nog de menubox en maak van je feestje een koninklijk succes!

Het foodsafe logo staat gedrukt op het kartonnen menubox en is bedoeld om aan te geven dat de menubox geschikt is om eten in te bewaren.Afmetingen: 22 x 12 cm (L x B)

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
22 x 12 cm (L x B)
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Thema
Prinses
EAN code:
5413247087188
119 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst