• -10%
Menubox Zeemeermin Junior 22 X 12 Cm...
Menubox Zeemeermin Junior 22 X 12 Cm...
Menubox Zeemeermin Junior 22 X 12 Cm...
Menubox Zeemeermin Junior 22 X 12 Cm Karton

Menubox Zeemeermin Junior 22 X 12 Cm Karton

240 op voorraad
LG-Imports
LG8711
€ 0,81 € 0,90 -10%

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Zeemeermin
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

De Vrolijke Menubox voor Feestelijk Plezier

Ben je op zoek naar de perfecte aanvulling op je feestje of evenement? Zoek niet verder, want onze vrolijke menubox is precies wat je nodig hebt om je gasten te verwennen en je feestje helemaal compleet te maken.

Hier zijn enkele redenen waarom onze vrolijke menubox een must-have is voor elk evenement:

Veelzijdig Gebruik: Deze menubox is perfect voor allerlei soorten lekkernijen, van popcorn tot chocolade en alles daartussenin. Of je nu een filmavond, kinderfeestje, picknick of ander evenement organiseert, deze menubox biedt voldoende ruimte voor al je favoriete snacks.

Makkelijk te Dragen: Dankzij het stevige handvat aan de bovenkant kun je de menubox eenvoudig meenemen, waar je feestje of activiteit ook plaatsvindt. Geen gedoe met meerdere borden of schalen; alles past netjes in deze handige box.

Vrolijk Ontwerp: Onze menuboxen zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke ontwerpen en kleuren, waardoor ze perfect passen bij verschillende thema's en gelegenheden. Ze voegen een leuke en feestelijke sfeer toe aan elk evenement.

Duurzaam en Milieuvriendelijk: De menuboxen zijn gemaakt van hoogwaardig karton, wat zorgt voor duurzaamheid tijdens gebruik. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk en kunnen ze na gebruik eenvoudig worden gerecycled.

Ruimte voor Creativiteit: Naast het serveren van snacks kun je de menuboxen ook gebruiken voor knutselactiviteiten op feestjes. Laat kinderen hun eigen menuboxen versieren en personaliseren voor een leuke en interactieve ervaring.

Of je nu een kinderfeestje, filmavond, sportevenement of een andere bijeenkomst organiseert, onze vrolijke menubox is de perfecte keuze om al je lekkernijen te presenteren en je gasten te verrassen. Bestel vandaag nog en maak je feestje compleet met deze handige en leuke menuboxen!

Het foodsafe logo staat gedrukt op het kartonnen menubox en is bedoeld om aan te geven dat de menubox geschikt is om eten in te bewaren.

Afmetingen: 22 x 12 cm (L x B)

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
22 x 12 cm (L x B)
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Zeemeermin
EAN code:
5413247087119
240 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst