• -10%
Stickervel Flamingo
Stickervel Flamingo
Stickervel Flamingo

Stickervel Flamingo

300 op voorraad
LG-Imports
LG9791A
€ 0,89 € 0,99 -10%

  • Bekijk meer van Flamingo
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een unieke en prachtige stickervel om je spullen te versieren? Zoek niet verder, want onze stickervel met flamingo thema zal je hart veroveren!

Onze stickervel is ontworpen met prachtige en kleurrijke afbeeldingen van flamingo's in verschillende poses en stijlen. Van schattige cartoonachtige illustraties tot realistische afbeeldingen, deze stickervel heeft voor elk wat wils. De levendige kleuren en gedetailleerde ontwerpen maken deze stickervel een echte eyecatcher!

Onze stickervel is perfect voor het versieren van notitieboeken, dagboeken, laptops, smartphones, waterflessen, bullet journals en nog veel meer! Het is een geweldige manier om je persoonlijke stijl te laten zien en om je spullen op te vrolijken.

Onze stickervel is van hoge kwaliteit en gemaakt van duurzaam materiaal. Ze zijn waterdicht en bestand tegen zonlicht, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze lang meegaan en er geweldig uit blijven zien.

Koop onze stickervel vandaag nog en geef je spullen een tropische en zomerse sfeer met deze prachtige flamingo's. Het is ook een perfect cadeau voor elke flamingo-liefhebber die je kent. Bestel nu en versier je spullen met deze mooie stickervel!

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie.
De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking. Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden of bij een kinderfeest met als thema Flamingo.

Afmetingen: vel 21 x 10cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
vel 21 x 10cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Thema
Flamingo
EAN code:
5413247097910
300 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst