• -10%
Menubox Piraat 22 X 12 Cm Karton
Menubox Piraat 22 X 12 Cm Karton
Menubox Piraat 22 X 12 Cm Karton
Menubox Piraat 22 X 12 Cm Karton

Menubox Piraat 22 X 12 Cm Karton

74 op voorraad
LG-Imports
LG8701
€ 0,81 € 0,90 -10%

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Piraten
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een leuke en handige manier om je traktaties mee te nemen voor een feestje? Kijk dan eens naar de Menubox Piraat! Deze vrolijke menubox is perfect voor het vervoeren van allerlei lekkernijen, van popcorn tot chocolade. Door het handvat is het ook nog eens super makkelijk om hem overal mee naartoe te nemen.

De Menubox Piraat heeft een stoere uitstraling dankzij het piraten thema. De box is gemaakt van stevig karton en is voorzien van een leuke opdruk met een piraat en een schip. Dit maakt de menubox niet alleen handig, maar ook nog eens heel aantrekkelijk voor kinderen. Door de stevige constructie en het goed sluitende deksel blijft je eten ook nog eens vers.

De Menubox Piraat is niet alleen handig voor kinderfeestjes, maar ook voor uitjes, picknicks of andere gelegenheden. Dankzij het ruime formaat is er genoeg ruimte voor allerlei lekkernijen en snacks. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het vervoeren van kwetsbare lekkernijen, zoals cupcakes of koekjes, omdat de box stevig genoeg is om ze veilig te houden.

Kortom, de Menubox Piraat is een superhandige en leuke manier om je traktaties mee te nemen voor een feestje of uitje. Dankzij het handvat en stevige ontwerp is het makkelijk te dragen en blijft je eten vers en veilig. Bestel de Menubox Piraat vandaag nog en maak van jouw volgende feestje een groot succes!

Het foodsafe logo staat gedrukt op het kartonnen menubox en is bedoeld om aan te geven dat de menubox geschikt is om eten in te bewaren.

Meer Piraten producten vind je hier.

Afmetingen: 22 x 12 cm (L x B)

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
22 x 12 cm (L x B)
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
EAN code:
5413247087010
74 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst