• -10%
Menubox Oceaan Junior 22 X 12 Cm Karton
Menubox Oceaan Junior 22 X 12 Cm Karton
Menubox Oceaan Junior 22 X 12 Cm Karton
Menubox Oceaan Junior 22 X 12 Cm Karton

Menubox Oceaan Junior 22 X 12 Cm Karton

149 op voorraad
LG-Imports
LG8706
€ 0,81 € 0,90 -10%

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Zeedieren thema
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak jouw feestje helemaal compleet met de vrolijke Menubox Oceaan! Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een picknick in het park of een gezellige filmavond, deze menubox voegt een speels en feestelijk element toe aan elke gelegenheid.

De Menubox Oceaan is perfect voor het bewaren van al jouw favoriete snacks en lekkernijen. Of je nu dol bent op popcorn, chocola, koekjes of snoepjes, je kunt er alles in doen wat je maar wilt. De ruime capaciteit van de menubox zorgt ervoor dat je voldoende voorraad hebt om te delen met vrienden en familie.

De Menubox Oceaan heeft een prachtig oceaanthema met kleurrijke afbeeldingen van vrolijke zeedieren zoals haaien, dolfijnen, zeepaardjes en nog veel meer. Deze levendige illustraties creëren een feestelijke sfeer en nemen je mee naar de betoverende wereld van de oceaan.

Naast het bieden van voldoende ruimte voor je snacks, is de Menubox Oceaan ook superhandig in gebruik. Dankzij het handvat kun je de menubox eenvoudig overal mee naartoe nemen. Of je nu naar een feestje gaat, een dagje naar het strand of gewoon thuis blijft, je hebt altijd je favoriete snacks binnen handbereik.

De Menubox Oceaan is ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden, familie of collega's. Het is een uniek en praktisch geschenk dat zeker in de smaak zal vallen. De ontvanger zal genieten van de kleurrijke en feestelijke uitstraling van de menubox, en kan deze ook gebruiken als opbergdoos voor kleine spullen of als decoratief element.

Maak jouw feestje extra speciaal met de vrolijke Menubox Oceaan. Bestel vandaag nog en geniet van de gemakken en vreugde die deze menubox te bieden heeft. Of je nu een verjaardagsfeestje, een picknick of een filmavond hebt, deze menubox is de perfecte metgezel voor al jouw favoriete lekkernijen.

Het foodsafe logo staat gedrukt op het kartonnen menubox en is bedoeld om aan te geven dat de menubox geschikt is om eten in te bewaren.

Afmetingen: 22 x 12 cm (L x B)

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
22 x 12 cm (L x B)
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
EAN code:
5413247087065
149 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst