• -10%
Menubox Gamer 22 X 12 Cm Karton
Menubox Gamer 22 X 12 Cm Karton
Menubox Gamer 22 X 12 Cm Karton
Menubox Gamer 22 X 12 Cm Karton
Menubox Gamer 22 X 12 Cm Karton

Menubox Gamer 22 X 12 Cm Karton

240 op voorraad
LG-Imports
LG8719
€ 0,81 € 0,90 -10%

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak jouw feestje helemaal compleet met deze vrolijke menubox in het Game thema! Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een game night met vrienden of gewoon een gezellig samenzijn, deze menubox voegt een speels en feestelijk element toe aan elke gelegenheid.

De menubox biedt voldoende ruimte om al jouw favoriete snacks en lekkernijen in op te bergen. Van popcorn tot chocola en van chips tot snoepjes, je kunt er alles in doen wat je maar wilt. De stevige constructie zorgt ervoor dat jouw lekkernijen veilig en beschermd blijven, zodat je er de hele avond van kunt genieten.

Het Game thema van de menubox zal zeker in de smaak vallen bij gamers en liefhebbers van videogames. De kleurrijke afbeeldingen van gamecontrollers, joysticks en iconische gamepersonages creëren een levendige en feestelijke sfeer. Het is de perfecte aanvulling op een game night of een gaming themafeest.

De menubox is niet alleen praktisch, maar ook superhandig dankzij het handvat. Hierdoor kun je de menubox eenvoudig overal mee naartoe nemen. Of je nu naar de woonkamer gaat om te genieten van een filmavond of naar het park voor een picknick, jouw favoriete snacks zijn altijd binnen handbereik.

Deze menubox is ook een geweldig cadeau-idee voor gamefans en feestliefhebbers. Het is een uniek en origineel geschenk dat zeker in de smaak zal vallen. Bovendien kan de menubox na het feestje ook gebruikt worden als opbergdoos voor kleine spullen of als decoratief element in de gamekamer.

Maak jouw feestje onvergetelijk met deze vrolijke menubox in het Game thema. Bestel vandaag nog en beleef eindeloos plezier met jouw favoriete snacks en lekkernijen. Met deze menubox wordt elk feestje een succes!

Het foodsafe logo staat gedrukt op het kartonnen menubox en is bedoeld om aan te geven dat de menubox geschikt is om eten in te bewaren.

Afmetingen: 22 x 12 cm (L x B)

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
22 x 12 cm (L x B)
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
EAN code:
5413247087195
240 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst