• -10%
  • Pakket
Menubox Met Beker Prinsessen
Menubox Met Beker Prinsessen
Menubox Met Beker Prinsessen

Menubox Met Beker Prinsessen

119 op voorraad
LG-Imports
LG8718-LG8180
€ 1,76 € 1,95 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Prinsessen
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Betreed het betoverende rijk van prinsessen met onze majestueuze Prinsessen Menubox bundel, inclusief een kartonnen Menubox en een betoverende beker met rietje! Speciaal ontworpen voor een schitterend kinderfeest met een prinsessen-thema, deze bundel combineert stijl en functionaliteit om een feestelijke ervaring te creëren die recht uit een sprookje lijkt te komen.

De stevige constructie van de kartonnen Menubox, samen met het goed sluitende deksel, garandeert dat jouw koninklijke lekkernijen vers blijven gedurende het hele feest. Of het nu gaat om delicate cupcakes, heerlijke koekjes of andere lekkernijen, deze Menubox biedt voldoende ruimte en bescherming om ze veilig te bewaren tot het tijd is om te serveren.

Met zijn ruime afmetingen is deze Menubox perfect geschikt voor het presenteren van een vorstelijk assortiment aan snacks en lekkernijen, waardoor elk prinsessenfeestje wordt getransformeerd tot een koninklijk banket.

De bijgevoegde beker met rietje voegt een speelse en elegante touch toe aan de bundel, waardoor het gemakkelijk wordt om verfrissende drankjes te serveren die perfect passen bij de prinsessen-sfeer van het feest.

Of je nu een klein intiem prinsessenfeestje organiseert of een groots koninklijk bal, onze Prinsessen Menubox bundel is de ideale keuze voor het creëren van een onvergetelijke ervaring vol magie, pracht en praal.

Het foodsafe logo staat gedrukt op de kartonnen menubox en is bedoeld om aan te geven dat de menubox geschikt is om eten in te bewaren.

Het feestje is compleet met de leuke drinkbeker met rietje, ideaal voor een dit thema. Met het foodsafe logo is aangegeven dat de beker veilig is om uit te drinken. Met een inhoud van 250 ml voegt het een feestelijke touch toe aan de drinkervaring. 

Productdetails

Leeftijd
alle leeftijden
Afmetingen
menubox 22 x 12 cm - beker 11 x 10 x 9 cm
Materiaal
Karton en Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Prinses
EAN code:
8740236590976
119 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst