Buurman & Buurman Placemats...
Buurman & Buurman Placemats...
Buurman & Buurman Placemats...
Buurman & Buurman Placemats Kleurplaten 6st.

Buurman & Buurman Placemats Kleurplaten 6st.

12 op voorraad
Folat
FL65258
€ 3,75

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Buurman en Buurman
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak het Buurman & Buurman kinderfeestje extra creatief en gezellig met deze leuke Buurman & Buurman placemats kleurplaten! Deze kleurrijke placemats zijn niet alleen handig tijdens het eten, maar bieden ook een leuke activiteit voor de kinderen.

De set bevat 6 placemats met verschillende kleurplaten van Buurman & Buurman. Elke placemat is meerkleurig en heeft een formaat van ongeveer 40x30 cm, wat genoeg ruimte biedt om te kleuren en te tekenen. De placemats zijn bedrukt met vrolijke afbeeldingen van Buurman & Buurman en hun grappige avonturen.

De Buurman & Buurman placemats zijn gemaakt van stevig papier en zijn eenzijdig bedrukt, waardoor ze ideaal zijn om op te kleuren met potloden, stiften of krijtjes. De kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten terwijl ze genieten van een gezellige maaltijd.

Deze placemats kleurplaten zijn perfect geschikt voor een kinderfeestje met het Buurman & Buurman thema. Ze bieden een leuke en interactieve manier om de kinderen bezig te houden en stimuleren hun creativiteit. Bovendien kunnen de kleurplaten dienen als persoonlijke decoratie op tafel en zorgen ze voor een feestelijke sfeer.

Bestel vandaag nog deze Buurman & Buurman placemats kleurplaten en maak van het kinderfeestje een gezellige en creatieve belevenis. De kleurrijke afbeeldingen van Buurman & Buurman zullen de kinderen zeker aanspreken en zorgen voor urenlang kleurplezier. Laat de kinderen hun eigen kunstwerken maken terwijl ze genieten van een heerlijke maaltijd met vrienden en familie.

Met deze Buurman & Buurman placemats kleurplaten voeg je een leuke en educatieve activiteit toe aan het feest. Geef de kinderen de mogelijkheid om hun verbeelding te gebruiken en laat ze trots hun kunstwerken presenteren aan elkaar. Creëer een feestelijke en creatieve sfeer met deze leuke placemats kleurplaten van Buurman & Buurman!

Afmeting: 40 x 30 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
40 x 30 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Karakter
Buurman en Buurman
EAN code:
8714572652582
12 Producten

Slim combineren

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst