Buurman & Buurman Uitdeelzakjes, 8 st.
Buurman & Buurman Uitdeelzakjes, 8 st.

Buurman & Buurman Uitdeelzakjes, 8 st.

Niet op voorraad
Folat
FL65174
€ 2,20

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Buurman en Buurman
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak van je Buurman en Buurman feestje een groot succes met onze Buurman & Buurman uitdeelzakjes! Na een gezellige viering is het altijd leuk om je gasten iets mee te geven als bedankje. Met deze speciale uitdeelzakjes gevuld met snoepjes en een klein uitdeelcadeautje zorg je ervoor dat je feest tot het einde toe memorabel blijft.

De uitdeelzakjes zijn voorzien van een vrolijke afbeelding van Buurman & Buurman, de twee geliefde klussers die altijd voor komische avonturen zorgen. Deze afbeeldingen zorgen voor een kleurrijk en feestelijk accent op de zakjes, en zullen de kinderen zeker enthousiast maken.

De zakjes zijn verpakt per 8 stuks, waardoor je voldoende hebt om al je gasten blij te maken. Vul ze met snoepjes zoals gummies, lolly's of chocolaatjes, en voeg een klein uitdeelcadeautje toe, zoals een sleutelhanger, een stuiterbal of een mini-puzzel. Zo geef je je gasten niet alleen iets lekkers, maar ook iets om mee te spelen of te bewaren als aandenken aan het feest.

Deze Buurman & Buurman uitdeelzakjes zijn gemaakt van stevig materiaal dat ervoor zorgt dat de inhoud goed beschermd blijft. Ze zijn handig en gemakkelijk te vullen, en kunnen eenvoudig worden gesloten met een sluitstrip. Zo blijven de traktaties vers en klaar om uitgedeeld te worden.

Of je nu een verjaardagsfeest, een themafeest of een andere speciale gelegenheid viert, deze uitdeelzakjes zorgen voor een feestelijke afsluiting. Geef je gasten een vleugje Buurman & Buurman mee naar huis en maak het feestje compleet.

Bestel vandaag nog onze Buurman & Buurman uitdeelzakjes en maak van je feest een onvergetelijke ervaring voor al je gasten. Laat ze lachen, snoepen en genieten van dit leuke bedankje met een knipoog naar de avonturen van Buurman & Buurman!

Afmeting artikel: 23 x 16,5 cm
Afmeting verpakking: 23 x 17 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
23 x 16,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Karakter
Buurman en Buurman
Thema
Feest
EAN code:
8714572651745

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst