Buurman & Buurman Servetten 20st.
Buurman & Buurman Servetten 20st.
Buurman & Buurman Servetten 20st.

Buurman & Buurman Servetten 20st.

3 op voorraad
Folat
FL65259
€ 2,49

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Buurman en Buurman
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak van elk feestje een vrolijke en gezellige gelegenheid met deze set van 20 servetten van Buurman & Buurman. Deze kleurrijke servetten zijn perfect voor kinderfeestjes en zorgen voor een feestelijke sfeer aan tafel.

Elke verpakking bevat 20 servetten in een meerkleurig ontwerp, waardoor ze geschikt zijn voor allerlei feestgelegenheden. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een picknick of een andere feestelijke gelegenheid, deze servetten voegen een speels tintje toe aan de tafeldecoratie.

De servetten hebben een grootte van 33x33cm, waardoor ze ruim genoeg zijn om je gasten van dienst te zijn. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig papier, wat zorgt voor duurzaamheid en absorberend vermogen. Of het nu gaat om het schoonvegen van knoeisels of het gebruik als schootdoekjes tijdens het eten, deze servetten zijn praktisch en handig in gebruik.

Met het Buurman & Buurman thema voegen deze servetten een vleugje vrolijkheid en herkenning toe aan het feest. Kinderen zullen dol zijn op de afbeeldingen van hun favoriete klussende buurmannen op de servetten. Het is een leuke manier om de feesttafel op te fleuren en de kleintjes te vermaken.

Voeg deze set van 20 servetten van Buurman & Buurman toe aan je feestbenodigdheden en maak van elk feestje een groot succes. Combineer ze met andere Buurman & Buurman feestartikelen, zoals borden, bekers en tafelkleden, voor een complete en coördinerende feestlook.

Bestel vandaag nog deze set van 20 servetten van Buurman & Buurman en breng een glimlach op het gezicht van je kleine feestgangers. Maak van elk feestje een knusse en gezellige bijeenkomst met deze kleurrijke en speelse servetten.

Afmeting: 33 x 33 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
33 x 33 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Karakter
Buurman en Buurman
EAN code:
8714572652599
3 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst