Dienstbaarheid

De SpeelgoedFamilie staat voor dienstbaarheid en streeft naar een uitstekende service van begin tot eind. Als expert zijnde op speelgoedgebied, maakt de SpeelgoedFamilie jou zo goed mogelijk wegwijs in de vele keuzes en mogelijkheden en biedt zij jou daarbij de benodigde informatie.

De SpeelgoedFamilie toont jou bij ontvangst direct haar laatste trends en aanbiedingen op speelgoedgebied. In de winkel bepaal jij jouw eigen pad door het ruime assortiment en bestaat alle ruimte voor het opdoen van ideeen. Om te zorgen dat jij niet verdwaalt, biedt de SpeelgoedFamilie een overzichtelijke verdeling in productcategorieën. Heb je jouw oog op een product laten vallen? De SpeelgoedFamilie zal altijd proberen om jou er zo goed mogelijk over te informeren. De afzonderlijke artikelen zijn voorzien van heldere foto’s en een duidelijke en eerlijke productbeschrijving. Via het servicenummer of per e-mail blijft de SpeelgoedFamilie bovendien van maandag t/m vrijdag van 9.00u tot 17.00u bereikbaar voor vragen en advies.

Ook na je aankoop blijft de SpeelgoedFamilie jou zo goed mogelijk tot dienst. Zo wordt jou keuze geboden in de levering (bijvoorbeeld in de avond) en kun jij jouw aankoop online ‘volgen’ op haar weg naar jou.

Voldoet jouw aankoop niet aan de verwachtingen of bereikt het jouw adres niet in goede staat, dan zal de SpeelgoedFamilie altijd samen met jou tot een passende oplossing proberen te komen.

Veiligheid

De waarde van veiligheid kent voor de SpeelgoedFamilie twee componenten. Allereerst staat de SpeelgoedFamilie voor veilig speelgoed. Alle merken die de SpeelgoedFamilie voert, zijn voorzien van het CE-veiligheidscertificaat. Bovendien test de SpeelgoedFamilie al haar producten ook zelf. Mocht zij een artikel toch niet als veilig waarderen, dan wordt het product ook niet op de webshop geplaatst.

Ook staat veiligheid voor de SpeelgoedFamilie voor veilig winkelen. De SpeelgoedFamilie biedt jou als klant daarom zo veel mogelijk veiligheid bij het doen van jouw aankoop en hecht waarde aan jouw privacy. De SpeelgoedFamilie is aangesloten bij het Webshop Keurmerk, het grootste onafhankelijke en erkende Keurmerk van Nederland. De SpeelgoedFamilie voert voorts het cookie-beleid, zoals dit in de Europese richtlijn wordt geformuleerd. Het klantenbestand van de SpeelgoedFamilie blijft bij de SpeelgoedFamilie en wordt enkel – bij toestemming – gebruikt voor de eigen nieuwsbrief. Uitschrijven voor de nieuwsbrief vergt niet meer dan een druk op de knop.
 

Betrokkenheid

De SpeelgoedFamilie voelt zich betrokken bij jou. Zij weet als geen ander hoe vervelend het is wanneer een product naar keuze niet voorradig is of bij levering niet blijkt te voldoen aan de verwachtingen. Naar de waarde die zij hecht aan dienstbaarheid, probeert de SpeelgoedFamilie jou zodanig te informeren dat een mogelijke teleurstelling wordt voorkomen.

Helaas kan nooit worden uitgesloten dat iemand voor jou net de laatste artikelen uit het schap in zijn of haar winkelmandje legt en ook kan er – omdat we allemaal mensen zijn - toch iets mis zijn gegaan met de levering. Mocht dit nu net bij jou gebeuren, dan vraagt de SpeelgoedFamilie je om hier telefonisch of per e-mail contact over op te nemen. De SpeelgoedFamilie weet hoe belangrijk het is dat cadeautjes op tijd in huis zijn en wil net als jij dat jij jouw zoon, dochter, neefje of kleinkind blij kan verrassen. De SpeelgoedFamilie wil daarom altijd met jou meedenken en streven naar een passende oplossing.

Expertise

De SpeelgoedFamilie is een specialist op speelgoedgebied en weet wat zij verkoopt. Zij staat voor kennis en expertise, maar ook voor het voortdurend uitbreiden daarvan. De SpeelgoedFamilie is altijd op zoek naar nieuwe trends en technologie op speelgoed- en webwinkelgebied. Niet alleen het brede assortiment aan speelgoed voor binnen en buiten, maar ook de beleving en het gemak van het winkelen bij de SpeelgoedFamilie, is zo voortdurend in beweging richting nog meer kwaliteit.

Bewustheid

De SpeelgoedFamilie is zich bewust van de wereld om haar heen. Zij realiseert zich dat zij niet de wereld kan verbeteren, maar draagt binnen haar eigen branche wel graag haar steentje bij. Zo worden beschadigde producten nooit weggegooid. De SpeelgoedFamilie steunt met deze producten het project Stichting Neeka. Met dit project krijgt het speelgoed een nieuw leven bij de allerarmste Roma kinderen in Hongarije, Oekraine en Roemenie. Ook steunt de SpeelgoedFamilie jaarlijks de stichting Jantje Beton met een aanzienlijk bedrag. Omdat zij het belangrijk vindt dat kinderen lekker buiten spelen en bewegen.

De SpeelgoedFamilie vindt het daarnaast belangrijk om zich bewust te zijn van het milieu. Al het verpakkingsmateriaal dat door de SpeelgoedFamilie wordt gebruikt is daarom hergebruikt materiaal. Als verpakkingsplastic wordt enkel het zogenaamde groene plastic gebruikt, wat een gerecyclede variant betreft. Bovendien worden de pakketten van de SpeelgoedFamilie verzonden in hergebruikte dozen, welke voorheen voor andere producten zijn gebruikt.


Waardering

De SpeelgoedFamilie streeft naar jouw waardering. Waardering voor de winkel, waardering voor de producten en bovenal waardering voor de manier waarop de SpeelgoedFamilie jou ten dienste staat. De SpeelgoedFamilie wil dat jij je thuis voelt bij de Familie en dat jij graag nog eens terugkomt.

De SpeelgoedFamilie vindt jouw mening als bezoeker of klant daarom erg belangrijk. Regelmatig wordt door een computer een aantal klanten geselecteerd, aan wie de mogelijkheid wordt geboden om feedback te geven op de aankoop bij de SpeelgoedFamilie en de afhandeling ervan. Ook bestaat altijd de mogelijkheid om zelf contact op te nemen met de SpeelgoedFamilie, wanneer je tips hebt voor verbetering of iets niet naar tevredenheid is verlopen. Alleen met jouw mening kan de SpeelgoedFamilie blijven streven naar jouw maximale waardering.
Product toegevoegd aan verlanglijst