Buurman & Buurman Letterslinger
Buurman & Buurman Letterslinger
Buurman & Buurman Letterslinger
Buurman & Buurman Letterslinger

Buurman & Buurman Letterslinger

8 op voorraad
Folat
FL65251
€ 3,25

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Buurman en Buurman
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Vier een fantastisch feestje met de vrolijke Letterslinger 'Happy Birthday' van Buurman & Buurman! Deze kleurrijke en meerkleurige letterslinger is de perfecte aanvulling voor elk kinderfeestje. Met een lengte van ongeveer 1,5 meter en grote letters van 14 cm zorgt deze slinger voor een feestelijke sfeer.

De Letterslinger 'Happy Birthday' van Buurman & Buurman is gemaakt van hoogwaardig papier en is eenzijdig bedrukt met levendige kleuren. De letters zijn duidelijk zichtbaar en vormen het iconische "Happy Birthday" bericht dat iedereen laat weten dat er iets te vieren is. Deze slinger is speciaal ontworpen voor kinderfeestjes, maar kan ook gebruikt worden bij andere feestelijke gelegenheden.

Met een lengte van 1,5 meter is deze letterslinger lang genoeg om gemakkelijk op te hangen in elke feestlocatie. Of je nu de slinger aan een muur, deur of feesttafel wilt bevestigen, het kan allemaal. De kleurrijke meerkleurige letters brengen een speelse en feestelijke sfeer met zich mee.

De Letterslinger 'Happy Birthday' van Buurman & Buurman is een veelzijdig feestartikel dat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Het is een geweldige decoratie voor kinderfeestjes, verjaardagen en andere feestgelegenheden waarbij je de jarige wilt verrassen met een vrolijke en feestelijke sfeer.

Bestel vandaag nog de Letterslinger 'Happy Birthday' van Buurman & Buurman en maak van elke verjaardag een onvergetelijke feestervaring. Deze kleurrijke en meerkleurige slinger met zijn grote letters brengt een feestelijke sfeer met zich mee en laat iedereen weten dat er iets te vieren valt.

Afmeting: lengte 150 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
lengte 150 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Karakter
Buurman en Buurman
EAN code:
8714572652513
8 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst