Buurman & Buurman Ballonnen, 8st
Buurman & Buurman Ballonnen, 8st

Buurman & Buurman Ballonnen, 8st

5 op voorraad
Folat
FL65175
€ 3,45

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Buurman en Buurman
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij een echte fan van het tv-programma Buurman & Buurman? Dan wil je natuurlijk een feestje organiseren dat helemaal in dit thema staat! Maak je feest compleet met deze vrolijke Buurman & Buurman ballonnen.

De verpakking bevat 8 ballonnen met een doorsnede van 30 cm. De ballonnen hebben de kleuren rood, geel en blauw, waardoor ze perfect passen bij het kleurrijke en speelse karakter van Buurman & Buurman. Met deze ballonnen creëer je direct een gezellige en feestelijke sfeer op jouw Buurman & Buurman feestje.

Of je nu een verjaardagsfeestje organiseert of gewoon een gezellige bijeenkomst met vrienden en familie, deze Buurman & Buurman ballonnen zijn de ideale decoratie. Hang ze op in de feestruimte, combineer ze met andere Buurman & Buurman feestartikelen en maak er een onvergetelijke ervaring van.

Je kunt de ballonnen gemakkelijk opblazen en ophangen met een touwtje of lintje. Verspreid de ballonnen door de ruimte, maak er leuke ballonboeketten van of gebruik ze als tafeldecoratie. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Met deze Buurman & Buurman ballonnen laat je zien dat jij een echte fan bent. Ze zijn niet alleen geschikt voor kinderfeestjes, maar ook voor themafeestjes, buurtfeesten of andere gelegenheden waarbij je wilt genieten van de avonturen van Buurman & Buurman.

Wacht niet langer en maak jouw Buurman & Buurman feestje compleet met deze vrolijke ballonnen. Bestel nu en zorg voor een feestelijke en kleurrijke sfeer op jouw speciale gelegenheid. Laat Buurman & Buurman stralen op jouw feestje met deze geweldige ballonnen!


Afmeting artikel: diameter 30 cm
Afmeting verpakking: 21 x 12 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 8 jaar
Afmetingen
diameter 30 cm
Materiaal
Latex
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Karakter
Buurman en Buurman
Thema
Feest
EAN code:
8714572651752
5 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst