Buurman & Buurman Uitnodigingen, 8st.
Buurman & Buurman Uitnodigingen, 8st.

Buurman & Buurman Uitnodigingen, 8st.

1 op voorraad
Folat
FL65178
€ 2,75

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Buurman en Buurman
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je klaar voor een onvergetelijk feest met de ondeugende klussers Buurman & Buurman! Nodig al je vrienden uit met deze geweldige Buurman & Buurman uitnodigingen en zorg voor een feest vol avontuur en plezier.

Op de uitnodigingen prijken de twee bekende figuren Buurman & Buurman, samen met een grote taart, vlaggenlijn en de vrolijke tekst "Party". Deze kleurrijke uitnodigingen zijn een perfecte manier om iedereen op een leuke en originele manier uit te nodigen voor jouw feestje. Elke verpakking bevat 8 uitnodigingen, genoeg om al je vrienden en vriendinnen uit te nodigen voor een gezellige tijd.

Combineer de Buurman & Buurman uitnodigingen met andere artikelen uit onze Buurman & Buurman collectie om het feest helemaal compleet te maken. Denk aan bijpassende borden, bekers, servetten en decoraties om de feestruimte om te toveren tot een echte Buurman & Buurman-wereld.

Of je nu een verjaardagsfeestje, een themafeestje of een gezellig samenzijn organiseert, de Buurman & Buurman uitnodigingen zullen zeker de aandacht trekken en zorgen voor een vrolijke en feestelijke sfeer. De kleurrijke afbeeldingen van Buurman & Buurman zullen de gasten direct in de feeststemming brengen en zorgen voor een glimlach op ieders gezicht.

Bestel vandaag nog de Buurman & Buurman uitnodigingen en maak van jouw feest een groot succes. Nodig je vrienden uit op een originele en leuke manier en zorg voor een onvergetelijke ervaring. Met Buurman & Buurman wordt jouw feestje een klusavontuur om nooit te vergeten!

Afmeting artikel: 15 x 10 cm

Productdetails

Afmetingen
15 x 10 cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Karakter
Buurman en Buurman
Thema
Feest
EAN code:
8714572651783
1 Product

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst