Buurman & Buurman Uitdeelzakjes 6st.
Buurman & Buurman Uitdeelzakjes 6st.
Buurman & Buurman Uitdeelzakjes 6st.

Buurman & Buurman Uitdeelzakjes 6st.

12 op voorraad
Folat
FL65261
€ 7,49

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Buurman en Buurman
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak het Buurman & Buurman kinderfeestje extra speciaal met deze leuke Buurman & Buurman uitdeelzakjes! Deze kleurrijke zakjes zijn perfect om kleine cadeautjes of lekkernijen in te doen en uit te delen aan de feestgasten.

De set bevat 6 uitdeelzakjes in meerdere kleuren, waardoor ze een vrolijke toevoeging zijn aan het feest. Elk zakje is bedrukt met grappige afbeeldingen van Buurman & Buurman, wat ze direct herkenbaar maakt voor de kleine fans. De zakjes hebben een afmeting van ongeveer 22x15x6cm, waardoor er voldoende ruimte is om leuke verrassingen in te stoppen.

De Buurman & Buurman uitdeelzakjes zijn gemaakt van stevig papier, waardoor ze duurzaam zijn en kunnen worden gevuld met allerlei lekkernijen of kleine cadeautjes. Ze zijn ideaal voor het uitdelen van traktaties op een kinderfeestje, maar ook geschikt voor andere feestelijke gelegenheden waarbij je iets leuks wilt uitdelen aan de gasten.

Met deze feestzakjes maak je het Buurman & Buurman thema helemaal compleet. Combineer ze met andere Buurman & Buurman feestartikelen en versieringen om een feestelijke sfeer te creëren die de kinderen zeker zal aanspreken. Laat ze genieten van de avonturen van Buurman & Buurman terwijl ze hun eigen cadeautjes of lekkernijen ontvangen.

Bestel vandaag nog deze Buurman & Buurman uitdeelzakjes en maak van het feest een onvergetelijke ervaring voor de feestgasten. De kleurrijke en herkenbare afbeeldingen van Buurman & Buurman zullen de kinderen zeker enthousiast maken. Vul de zakjes met leuke verrassingen en geniet samen van een geslaagd feest vol plezier en gezelligheid!

Afmeting: 22 x 15 x 6 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
22 x 15 x 6 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Karakter
Buurman en Buurman
EAN code:
8714572652612
12 Producten

Slim combineren

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst