• -10%
Bellenblaas Wilde dieren 4x60ml
Bellenblaas Wilde dieren 4x60ml

Bellenblaas Wilde dieren 4x60ml

Niet op voorraad
LG-Imports
LG4913
€ 1,76 € 1,95 -10%

Meer uit de serie


Omschrijving

Wil je de lucht vullen met de grootste en meest magische bellen? Dan is onze set bellenblaas wilde dieren precies wat je nodig hebt! Met deze set van 4 bellenblazen kun je een onvergetelijke tijd beleven en de meest indrukwekkende bellen blazen.

Elke bellenblaas in de set heeft een inhoud van 60 ml, waardoor je voldoende zeepoplossing hebt om eindeloos plezier te hebben. Of je nu buiten in de tuin, op het strand of in het park bent, je kunt je verbeelding de vrije loop laten en prachtige bellen creëren die de kleuren van de regenboog weerspiegelen.

De bellenblaas wilde dieren set voegt een extra speels tintje toe aan je bellenblaasavonturen. Elke bellenblaas is versierd met een vrolijke afbeelding van een wild dier, zoals een leeuw, olifant, giraffe en aap. Kinderen zullen enthousiast worden over deze wilde metgezellen terwijl ze de bellen blazen en achtervolgen.

Het blazen van bellen met deze set is eenvoudig en leuk voor zowel kinderen als volwassenen. Dompel het uiteinde van de blaasring in de zeepoplossing, haal diep adem en blaas voorzichtig om de meest spectaculaire bellen te creëren. Kijk toe hoe ze zweven in de lucht en betoverende patronen vormen voordat ze zachtjes uiteen spatten.

Onze bellenblaas wilde dieren set is niet alleen geweldig voor buitenplezier, maar ook perfect voor feestjes, evenementen en cadeautjes. Kinderen zullen dol zijn op het ontvangen van deze vrolijke set en kunnen hun verbeelding en creativiteit laten stromen terwijl ze de mooiste bellen creëren.

Laat je verwonderen door de magie van bellen met onze bellenblaas wilde dieren set. Bestel vandaag nog en beleef plezierige momenten vol lach en verwondering. Geniet van de betovering van het creëren van de grootste en meest kleurrijke bellen die je ooit hebt gezien!

Kinderen zijn natuurlijk dol op bellenblazen! Met ons grote assortiment maken wij het bellenblazen nog leuker.
Met de bellenblaasmachines en –pistolen kunnen kinderen nog mooiere bellen blazen.
Naast bellenblaas voor kinderen hebben wij ook bellenblaas met een thema bijvoorbeeld Piraten of Eenhoorn. Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te blazen.
Meer producten met als thema Wilde dieren vind u hier.

Afmeting: diameter 3,5 x 8,5 cm, inhoud 4 x 60 ml

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 3,5 x 8,5 cm, inhoud 4 x 60 ml
Materiaal
Kunststof
Kleur
Rood
Thema
Dieren
EAN code:
5413247049131

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst