• -10%
Stickervel Eendje
Stickervel Eendje

Stickervel Eendje

288 op voorraad
LG-Imports
LG8560
€ 0,23 € 0,25 -10%

  • Bekijk meer van Boerderij
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een leuke manier om je knutselwerkjes, scrapbooks of tekeningen op te vrolijken? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou: onze set van 12 vrolijke eendjes stickers! Onze stickers zijn gemaakt van hoogwaardig papier en zijn de ideale manier om je projecten af te maken en wat extra kleur en leven toe te voegen.

Onze set van 12 papieren stickers met eendjes is perfect voor kinderen en volwassenen die graag creatief bezig zijn. De stickers hebben een schattig eendjes-thema en zijn perfect voor het versieren van schriften, notitieboekjes, brieven, uitnodigingen, wenskaarten en nog veel meer. Het vel met stickers is 10 cm bij 11,5 cm groot en bevat 12 individuele stickers die variëren in kleur.

Onze stickers zijn gemakkelijk in gebruik en kunnen worden aangebracht op elk schoon, glad oppervlak. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig papier dat bestand is tegen scheuren en vlekken. Dit betekent dat je ze lang kunt bewaren en later kunt gebruiken voor nieuwe projecten.

Onze set van 12 papieren stickers met eendjes is ook een leuk cadeau-idee voor kinderen en volwassenen die graag creatief bezig zijn. Het is een geweldige manier om hun verbeeldingskracht te stimuleren en hun creativiteit te vergroten.

Kortom, onze set van 12 vrolijke eendjes stickers is de perfecte manier om je knutselwerkjes, scrapbooks of tekeningen op te vrolijken. Bestel nu jouw eigen set en breng wat extra kleur en leven in je projecten!

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie. De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking. Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Prijs per stickervel.

Afmeting: 11,5 x 10cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
11,5 x 10cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dieren
EAN code:
5413247085603
288 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst