• -10%
Bellenblaas Prinses, 4x60ml
Bellenblaas Prinses, 4x60ml
Bellenblaas Prinses, 4x60ml

Bellenblaas Prinses, 4x60ml

50 op voorraad
LG-Imports
LG4915
€ 1,76 € 1,95 -10%

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Prinsessen
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil je de magie van bellen blazen naar een hoger niveau tillen? Dan is de Bellenblaas Prinses set met 4x60ml bellenblaas precies wat je nodig hebt! Met deze set kun je de grootste en meest betoverende bellen blazen.

De Bellenblaas Prinses set is perfect voor prinsesjes in de dop. Met de vier bellenblaasflesjes in de set hebben ze genoeg bellenblaasplezier om te delen met vrienden en familie. Elke fles bevat 60 ml bellenblaasvloeistof, die speciaal is ontworpen voor het creëren van grote en kleurrijke bellen.

Met deze bellenblaas set kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en zichzelf transformeren tot echte prinsessen. Laat ze de magische wereld van bellen ontdekken terwijl ze hun handelingen en ademhaling coördineren om de grootste bellen te blazen. Het is een activiteit die zowel plezierig als leerzaam is, omdat het de fijne motoriek en concentratie van kinderen bevordert.

Of je nu een verjaardagsfeestje hebt, een speeldate organiseert of gewoon een leuke buitenactiviteit wilt doen, de Bellenblaas Prinses set zorgt voor urenlang plezier. Kinderen kunnen wedstrijdjes doen wie de grootste bel kan blazen of samenwerken om prachtige bellencreaties te maken.

Bestel vandaag nog de Bellenblaas Prinses set met 4x60ml bellenblaas en breng de betoverende wereld van bellen blazen naar je kinderen. Ze zullen zich voelen als echte prinsessen terwijl ze genieten van het spektakel van kleurrijke en vliegende bellen. Laat de pret beginnen en zie hoe hun gezichten oplichten van vreugde terwijl ze de magie van bellen blazen ervaren.

Kinderen zijn natuurlijk dol op bellenblazen! Met ons grote assortiment maken wij het bellenblazen nog leuker.
Met de bellenblaasmachines en –pistolen kunnen kinderen nog mooiere bellen blazen.
Naast bellenblaas voor kinderen hebben wij ook bellenblaas met een thema bijvoorbeeld Piraten of Eenhoorn. Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te blazen.

Afmeting: diameter 3,5 x 8,5 cm, inhoud 4 x 60 ml

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 3,5 x 8,5 cm, inhoud 4 x 60 ml
Materiaal
Kunststof
Kleur
Roze
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Prinses
EAN code:
5413247049155
50 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst