Vlaggenlijn Wilde Dieren 6m
Vlaggenlijn Wilde Dieren 6m
Vlaggenlijn Wilde Dieren 6m
Vlaggenlijn Wilde Dieren 6m

Vlaggenlijn Wilde Dieren 6m

11 op voorraad
Folat
FL68293
€ 3,20

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Wilde dieren thema
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak van jouw feest een beestenboel met deze vrolijke vlaggenlijn met dierenthema! Met een lengte van 6 meter en 12 schattige vlaggetjes van 18x21 cm is deze vlaggenlijn de perfecte feestdecoratie om een speelse en kleurrijke sfeer te creëren.

De vlaggenlijn is gemaakt van hoogwaardig papier en is dubbelzijdig bedrukt, waardoor je vanuit elke hoek kunt genieten van de leuke dierenafbeeldingen. Of je nu een junglefeest, dierenfeest of kinderverjaardag viert, deze vlaggenlijn voegt een extra dosis plezier toe aan elke feestelijke gelegenheid.

Hang de vlaggenlijn op in de feestruimte, buiten in de tuin of zelfs in de kinderkamer om een levendige en feestelijke sfeer te creëren. De schattige dierenafbeeldingen op de vlaggen, zoals krokodil en neushoorn, zullen zeker de aandacht trekken en een glimlach op de gezichten van de gasten toveren.

Deze vlaggenlijn met dierenthema is niet alleen geschikt voor verjaardagen, maar ook voor babyshowers, themafeesten en andere speciale gelegenheden. Combineer hem met bijpassende feestartikelen, zoals ballonnen, servetten en bordjes, om een complete feestdecoratie te creëren die perfect past bij het dierenthema.

Met zijn lange lengte van 6 meter kun je deze vlaggenlijn gemakkelijk aanpassen aan elke ruimte en elke gewenste opstelling. Of je nu een muur wilt versieren, de feesttafel wilt accentueren of een entree wilt markeren, deze vlaggenlijn biedt veel mogelijkheden voor creatieve en feestelijke decoratie.

Bestel vandaag nog deze vrolijke vlaggenlijn met dierenthema en maak van jouw feest een onvergetelijke beestenboel! Voeg een speels en kleurrijk element toe aan elke feestelijke gelegenheid met deze hoogwaardige en dubbelzijdig bedrukte vlaggenlijn van papier.

Afmeting: 600 x 18 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
600 x 18 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dieren
EAN code:
8714572682930
11 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst