• -10%
Bellenblaas Dinosaurus, 4x60ml
Bellenblaas Dinosaurus, 4x60ml
Bellenblaas Dinosaurus, 4x60ml

Bellenblaas Dinosaurus, 4x60ml

37 op voorraad
LG-Imports
LG4906
€ 1,76 € 1,95 -10%

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Blaas de grootste bellen en beleef magische momenten met de bellenblaas in dinosaurus thema! Met deze set van 4 bellenblazen kun je eindeloos plezier hebben en de meest indrukwekkende bellen creëren. Laat je verwonderen door de kleurrijke wereld van bellen en geniet van speelse avonturen.

De bellenblaas in dinosaurus thema voegt een extra dosis plezier toe aan het bellenblazen. De bellenblazen zijn versierd met vrolijke afbeeldingen van schattige dinosaurussen, wat het speelplezier nog groter maakt. Kinderen zullen dol zijn op het laten zweven van de bellen terwijl ze zich inbeelden dat ze door een prehistorische wereld vol dino's lopen.

Elke bellenblaas heeft een inhoud van 60 ml, wat zorgt voor langdurig speelplezier. De speciale formule zorgt ervoor dat je grote, kleurrijke bellen kunt blazen die lang blijven zweven. Laat je verbazen door de prachtige vormen en kleuren van de bellen terwijl ze langzaam door de lucht zweven.

Deze set van 4 bellenblazen is perfect voor feestjes, picknicks, stranddagen en andere buitenactiviteiten. Kinderen kunnen samen spelen en wedstrijdjes houden om te zien wie de grootste en mooiste bellen kan blazen. Het is een geweldige manier om de hand-oogcoördinatie en de ademhalingstechniek van kinderen te ontwikkelen, terwijl ze tegelijkertijd veel plezier hebben.

Maak van elke dag een bellenblaasavontuur met de bellenblaas in dinosaurus thema. Bestel vandaag nog deze set van 4 bellenblazen en laat de verbeelding van je kinderen tot leven komen. Of je nu een verjaardagscadeau zoekt of gewoon wat speelplezier wilt toevoegen aan de zomerse dagen, deze bellenblaasset is een geweldige keuze. Blaas, speel en geniet van de wonderlijke wereld van bellen!

Kinderen zijn natuurlijk dol op bellenblazen! Met ons grote assortiment maken wij het bellenblazen nog leuker.
Met de bellenblaasmachines en –pistolen kunnen kinderen nog mooiere bellen blazen.
Naast bellenblaas voor kinderen hebben wij ook bellenblaas met een thema bijvoorbeeld Piraten of Eenhoorn. Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.

Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te blazen.

Afmeting: diameter 3,5 x 8,5 cm, inhoud 4 x 60 ml

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 3,5 x 8,5 cm, inhoud 4 x 60 ml
Materiaal
Kunststof
Kleur
Rood
Thema
Dinosaurus
EAN code:
5413247049063
37 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst