• -10%
Bellenblaas Voetbal 4x60ml
Bellenblaas Voetbal 4x60ml
Bellenblaas Voetbal 4x60ml

Bellenblaas Voetbal 4x60ml

16 op voorraad
LG-Imports
LG4901
€ 1,76 € 1,95 -10%

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Beleef ultiem plezier en blaas de grootste en meest spectaculaire bellen met deze geweldige bellenblaasset met voetbalthema! Of je nu een fanatieke voetbalfan bent of gewoon dol bent op bellenblazen, deze set van 4 bellenblazen zal je versteld doen staan.

Met een inhoud van 60 ml per bellenblaas heb je voldoende zeepoplossing om eindeloos veel bellen te blazen. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je de blaasringen door de lucht zwaait en kijk hoe de prachtige en kleurrijke bellen zich vormen. Het voetbalthema voegt een extra speels tintje toe en maakt het perfect voor voetbalgerelateerde evenementen, feestjes of gewoon voor een middagje buitenplezier.

Deze bellenblaasset is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Het is een geweldige manier om te ontspannen, te genieten van de buitenlucht en even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Bellenblazen is een activiteit die zowel kinderen als volwassenen verbindt en vreugde brengt aan iedereen die meedoet.

Deze bellenblaas set is ook een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestjes en andere gelegenheden. Het is een leuke en betaalbare verrassing waar kinderen dol op zullen zijn. Daarnaast zijn de bellenblazen ook ideaal als uitdeelcadeautjes bij kinderfeestjes, kinderopvang, BSO en andere evenementen.

Dus, als je wilt genieten van eindeloos bellenblaasplezier met een voetbalthema, zoek dan niet verder. Bestel vandaag nog deze bellenblaasset met 4 bellenblazen en laat het speelplezier beginnen! Blaas de grootste en meest kleurrijke bellen en creëer magische momenten vol plezier en verwondering.

Kinderen zijn natuurlijk dol op bellenblazen! Met ons grote assortiment maken wij het bellenblazen nog leuker.
Met de bellenblaasmachines en –pistolen kunnen kinderen nog mooiere bellen blazen.
Naast bellenblaas voor kinderen hebben wij ook bellenblaas met een thema bijvoorbeeld Piraten of Eenhoorn. Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te blazen.

Afmeting: diameter 3,5 x 8,5 cm, inhoud 4 x 60 ml

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 3,5 x 8,5 cm, inhoud 4 x 60 ml
Materiaal
Kunststof
Kleur
Groen
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
5413247049018
16 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst