• -10%
Bellenblaas Zeemeermin, 4x60ml
Bellenblaas Zeemeermin, 4x60ml

Bellenblaas Zeemeermin, 4x60ml

Niet op voorraad
LG-Imports
LG4905
€ 1,76 € 1,95 -10%

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Zeemeermin
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de betoverende wereld van bellenblazen met onze magische Bellenblaas Zeemeermin set! Laat je fantasie de vrije loop en blaas de meest betoverende en indrukwekkende bellen met deze prachtige set. Met maar liefst vier bellenblazen inbegrepen, ben je klaar voor eindeloos speelplezier en avontuurlijke bubbels.

Deze schitterende Bellenblaas Zeemeermin set bevat vier bellenblazen, elk gevuld met een royale inhoud van 60 ml speciale bellenblaasvloeistof. Stap in een wereld van wonderen terwijl je bellen blaast die dansen en glinsteren in het zonlicht. Laat je creativiteit de vrije loop en maak bellen van verschillende groottes en vormen - zie ze opstijgen en zweven als ware zeemeerminnen in de lucht.

Of je nu een verjaardagsfeestje viert, een picknick organiseert of gewoon geniet van een zonnige dag in de tuin, de Bellenblaas Zeemeermin set is de perfecte aanvulling op je activiteiten. Creëer een magische sfeer en zie de vreugde op de gezichten van kinderen en volwassenen als ze betoverende bellen zien opstijgen en de lucht vullen.

Deze set is niet alleen geweldig voor feestjes, maar ook voor educatieve en sensorische ervaringen. Kinderen kunnen hun fijne motoriek oefenen, hun zintuigen stimuleren en creatieve vaardigheden ontwikkelen terwijl ze spelen met deze betoverende bellenblazen.

Laat de Bellenblaas Zeemeermin set een onvergetelijke toevoeging zijn aan je speelmomenten en vieringen. Bestel vandaag nog en ervaar de magie en vreugde van het blazen van bellen als nooit tevoren. Gegarandeerd plezier voor jong en oud, waarbij je de grootste en meest betoverende bellen kunt creëren. Laat je innerlijke zeemeermin los en geniet van een wereld van bubbels en verbeelding!

Met de bellenblaasmachines en –pistolen kunnen kinderen nog mooiere bellen blazen.
Ook hebben wij bellenblaas met een thema bijvoorbeeld Piraten of Eenhoorn. Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te blazen.

Afmeting: diameter 3,5 x 8,5 cm, inhoud 4 x 60 ml

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 3,5 x 8,5 cm, inhoud 4 x 60 ml
Materiaal
Kunststof
Kleur
Paars
EAN code:
5413247049056

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst