• -10%
Stempel Halloween
Stempel Halloween
Stempel Halloween
Stempel Halloween

Stempel Halloween

375 op voorraad
LG-Imports
LG6699
€ 0,32 € 0,35 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Breng de geest van Halloween tot leven met onze Halloween stempels met inkt! Met ontwerpen zoals een heks, spook, pompoen, dracula, spin en het hoofd van Frankenstein, zijn deze stempels een geweldige manier om je knutselprojecten, uitnodigingen, kaarten en meer te versieren.

Elke stempel is zorgvuldig ontworpen om de kenmerkende elementen van Halloween tot uiting te brengen. Of je nu een griezelige scène wilt creëren met de heks en het spook, of je wilt de iconische symbolen van Halloween zoals de pompoen, dracula, spin en Frankenstein's hoofd gebruiken, deze stempels voegen een vleugje magie toe aan al je creatieve uitingen.

Onze Halloween stempels worden geleverd met inkt, zodat je direct aan de slag kunt. De inkt is van hoge kwaliteit en zorgt voor heldere, levendige afdrukken. Elke stempel heeft een comfortabel handvat, waardoor het gemakkelijk is om precieze afdrukken te maken. Of je nu een beginner bent of een ervaren stempelaar, deze set is geschikt voor iedereen.

Onze Halloween stempels zijn niet alleen geweldig voor knutselprojecten, maar ook voor het versieren van feestuitnodigingen, scrapbooks, dagboeken en nog veel meer. Ze zijn ook perfect voor gebruik op school, kinderfeestjes of gewoon om je huis in de Halloween-sfeer te brengen.

Bestel vandaag nog onze Halloween stempels met inkt en dompel jezelf onder in de betoverende wereld van Halloween-creativiteit! Laat je verbeelding de vrije loop en breng je Halloween-ontwerpen tot leven met deze fantastische stempelset.

Afmetingen: 4 x 2,5 cm

Prijs per stuk, verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
4 x 2,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247066992
375 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst