• -10%
Kleurpotloden Halloween, 6st.
Kleurpotloden Halloween, 6st.

Kleurpotloden Halloween, 6st.

134 op voorraad
LG-Imports
LG6074
€ 0,41 € 0,45 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Stap binnen in de betoverende wereld van Halloween met onze griezelig leuke aanbieding! Ben je op zoek naar het perfecte geschenk voor een Halloween-liefhebber of wil je je eigen creativiteit laten sprankelen? Ontdek onze betoverende set kleurpotloden in een doosje met angstaanjagende Halloween-opdruk!

Deze set omvat 6 kleurpotloden in een assortiment van spookachtige tinten, zodat je alle vrijheid hebt om je artistieke talenten te laten ontbranden. Deze duurzame kleurpotloden bieden hoogwaardige kwaliteit en gaan lang mee. Ze zijn ideaal om te gebruiken voor kleurboeken, het ontwerpen van enge tekeningen en het schetsen van angstaanjagende creaties. Met de Halloween-opdruk op het doosje zijn deze kleurpotloden tevens een onweerstaanbaar geschenk voor Halloween-liefhebbers van alle leeftijden.

Onze kleurpotloden in een doosje met Halloween-opdruk zijn niet alleen perfect als geschenk, maar ook als traktatie voor een spookachtig Halloween-feest. Kinderen zullen dol zijn op deze levendige potloden en ze zullen met enthousiasme beginnen aan hun eigen enge meesterwerken. Kortom, onze kleurpotloden in een doosje met Halloween-opdruk zijn een onmisbare aanvulling op je knutsel- of tekengerei tijdens deze betoverende tijd van het jaar.

Of je nu op zoek bent naar een angstaanjagend cadeau voor een Halloween-enthousiasteling of een spookachtige traktatie voor een Halloween-feest, deze kleurpotloden zorgen voor gegarandeerd plezier. Bestel ze vandaag nog en laat je creatieve geest griezelig goed tot leven komen! De magie van kleuren is iets dat we allemaal kennen.

Het is waarschijnlijk een van de eerste creatieve gereedschappen die we in onze handen hebben gehad. Laat zelfs de jongste artiesten hun eigen kunstwerk creëren met deze speciale set. Perfect als uitdeelgeschenk, voor een Halloween-kinderfeestje, kinderopvang, BSO of zelfs als leuke verrassing in een restaurant bij een kindermenu. En natuurlijk zijn ze ook gewoon geweldig om thuis of bij vriendjes mee te kleuren.

Kleuren kunnen variëren, en met een lengte van 9 cm zijn ze ideaal voor kleine handen. Laat de Halloween-geest tot leven komen met deze betoverende kleurpotloden!

Productdetails

EAN code:
5413247060747
134 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst