• -10%
Ringwerp Spel Hip
Ringwerp Spel Hip
Ringwerp Spel Hip
Ringwerp Spel Hip
Ringwerp Spel Hip Ringwerp Spel Hip
Ringwerp Spel Hip

Ringwerp Spel Hip

23 op voorraad
LG-Imports
LG4565
€ 3,56 € 3,95 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een klassiek en leuk buitenspel om van te genieten? Dan is deze Ringwerpspel set perfect voor jou! Met dit spel kun je de ultieme uitdaging aangaan door ringen te werpen naar palen die stevig in de grond zijn geplaatst. Het is een tijdloos spel dat al eeuwenlang jong en oud vermaakt.

De Ringwerpspel set is gemaakt van duurzaam kunststof, waardoor het bestand is tegen intensief buitengebruik. De set bevat vijf palen die gemakkelijk in de grond kunnen worden geplaatst. De palen hebben verschillende scorebordjes, zodat je kunt bijhouden hoeveel punten je hebt behaald. Daarnaast worden er vier ringen meegeleverd, waarmee je kunt proberen om de palen te raken en punten te scoren.

Het leuke aan dit spel is dat het voor iedereen toegankelijk is. Of je nu jong of oud bent, het Ringwerpspel zorgt voor veel plezier en competitie. Het is een geweldige activiteit om te spelen tijdens familiebijeenkomsten, barbecues of gewoon in de achtertuin op een zonnige dag. Daag je vrienden en familie uit voor een spannende wedstrijd en zie wie de meeste punten kan behalen.

Met deze Ringwerpspel set heb je alles wat je nodig hebt om direct van start te gaan. Plaats de vijf palen stevig in de grond, loop een stuk achteruit en werp de ringen. Test je vaardigheden, oefen je precisie en geniet van urenlang plezier.

Bestel vandaag nog je eigen Ringwerpspel set en breng het plezier van dit eeuwenoude spel naar je achtertuin. Laat de competitie beginnen en creëer onvergetelijke herinneringen met je vrienden en familie.

Afmetingen:
Hoogte: 24 cm
diameter ringen: 13 cm
Lengte: 25cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
Lengte: 25cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247045652
23 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst