• -10%
Potlood Halloween
Potlood Halloween

Potlood Halloween

713 op voorraad
LG-Imports
LG6499
€ 0,18 € 0,20 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Geef een extra dosis Halloween-sfeer aan je schrijfervaring met onze Potloden in Halloween-thema! Deze spookachtig leuke potloden zijn perfect voor kinderen en volwassenen die dol zijn op het vieren van Halloween. Met een prijs per stuk en 3 verschillende uitvoeringen die willekeurig worden geleverd, is elk potlood een verrassing.

Onze Potloden in Halloween-thema zijn niet alleen functioneel, maar ook een geweldig accessoire om de magie van Halloween in je dagelijkse leven te brengen. Of je nu notities maakt op school, een boodschappenlijstje schrijft of gewoon plezier hebt met tekenen en kleuren, deze potloden zorgen voor een feestelijke en speelse touch.

Elk potlood is versierd met kleurrijke en griezelige Halloween-elementen, zoals pompoenen, spoken, heksenhoeden en nog veel meer. Hierdoor wordt elke schrijfervaring een avontuur vol betovering en mysterie. 

Onze Potloden in Halloween-thema zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden een soepele en comfortabele schrijfervaring. De potloden zijn gemakkelijk te slijpen en hebben een stevige grip, waardoor ze ideaal zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Bovendien zijn ze duurzaam en gaan ze lang mee, zodat je keer op keer kunt genieten van het gebruik ervan.

Naast het gebruik in het dagelijks leven zijn deze potloden ook fantastisch als cadeau of traktatie tijdens Halloween-feestjes, schoolactiviteiten of evenementen. Ze voegen een speels tintje toe aan traktatiezakjes, kunnen worden uitgedeeld aan vrienden en klasgenoten, of kunnen worden gebruikt als prijsjes voor Halloween-spelletjes.

Dus waar wacht je nog op? Voeg een vleugje Halloween-plezier toe aan je schrijfervaring met onze Potloden in Halloween-thema. Bestel vandaag nog en laat je verrassen door de magische en griezelige wereld die deze potloden te bieden hebben. Wees klaar om je creativiteit de vrije loop te laten en geniet van de betoverende sfeer van Halloween, elke keer dat je een lijn op papier zet!

Afmetingen: lengte 18,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 18,5cm
Materiaal
Hout
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247064998
713 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst