• -10%
Stickervel Halloween
Stickervel Halloween

Stickervel Halloween

495 op voorraad
LG-Imports
LG8563
€ 0,23 € 0,25 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je Halloweenervaring compleet met ons Stickervel Halloween! Met een prijs per stickervel en een assortiment van verschillende uitvoeringen die door elkaar worden geleverd, ontvang je een scala aan enge en spookachtige stickers met het thema Halloween op één vel.

Onze Halloweenstickers zijn perfect om je Halloweendecoraties, uitnodigingen, traktaties en meer mee te versieren. Op elk vel vind je verschillende stickers, waaronder dracula, spoken, heksen, zwarte katten en vleermuizen, die allemaal bijdragen aan de sinistere sfeer van Halloween.

Met deze stickervellen kun je eindeloos creatief zijn. Versier je huis met enge scènes op ramen, deuren en muren, maak griezelige uitnodigingen voor je Halloweenfeestjes, voeg een spookachtig tintje toe aan je Halloweenkostuum of gebruik ze als beloning voor trick-or-treaters. De mogelijkheden zijn eindeloos en zorgen voor een extra dosis plezier en opwinding tijdens deze spookachtige tijd van het jaar.

Elk stickervel bevat een verscheidenheid aan stickers die gemakkelijk te gebruiken zijn. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn voorzien van levendige kleuren en details, waardoor ze echt opvallen. Bovendien zijn onze stickers duurzaam en kunnen ze zowel binnen als buiten worden gebruikt, waardoor je ze lang na Halloween kunt blijven gebruiken.

Met de prijs per stickervel en de verschillende uitvoeringen die door elkaar worden geleverd, krijg je waar voor je geld en blijft het spannend om te zien welke enge stickers je ontvangt. Dit maakt het ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden, familie of collega's die dol zijn op Halloween.

Dus maak je klaar om jezelf onder te dompelen in de betoverende wereld van Halloween met ons Stickervel Halloween. Bestel vandaag nog onze stickervellen en laat je creativiteit de vrije loop met enge dracula's, spoken, heksen, zwarte katten en vleermuizen. Creëer een onvergetelijke Halloweenervaring met deze unieke en angstaanjagende stickers!

Afmetingen: 10 x 11,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
11,5 x 10cm
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247085634
495 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst