• -10%
Sleutelhanger Halloween
Sleutelhanger Halloween

Sleutelhanger Halloween

124 op voorraad
LG-Imports
LG9995
€ 0,50 € 0,55 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je sleutelbos extra griezelig en feestelijk met onze Sleutelhanger Halloween! Deze sleutelhanger is perfect voor het toevoegen van een Halloween-thema aan je dagelijkse leven. Met 6 verschillende uitvoeringen, waaronder een heks, spook, pompoen, dracula, spin en het hoofd van Frankenstein, zorgen deze sleutelhangers voor een leuke en angstaanjagende touch.

Elke sleutelhanger heeft een uniek ontwerp dat perfect past bij de Halloween-sfeer. Of je nu een fan bent van klassieke Halloween-personages zoals de heks en de spook, of je de voorkeur geeft aan iconische symbolen zoals de pompoen en de spin, deze sleutelhangercollectie heeft voor ieder wat wils.

Onze Sleutelhanger Halloween is niet alleen geweldig voor het versieren van je sleutelbos, maar ook voor het personaliseren van je tas, rugzak of jas. Je kunt ze zelfs cadeau geven aan vrienden, familieleden of collega's om hen in de Halloween-stemming te brengen.

De sleutelhangers zijn gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Ze zijn ook lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen, zodat je je favoriete Halloween-ontwerp altijd bij je kunt dragen.

Met onze Sleutelhanger Halloween voeg je een speelse en griezelige flair toe aan je dagelijkse routine. Of je nu een Halloween-feest bijwoont, trakteert op school of gewoon in de Halloween-sfeer wilt zijn, deze sleutelhangers zijn de perfecte accessoires.

Bestel vandaag nog onze Sleutelhanger Halloween en laat je sleutelbos schitteren met de angstaanjagende charme van Halloween!

Afmetingen: circa 7cm

Prijs per stuk, verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
circa 7cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247099952
124 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst