• -10%
Kleurboek Met Stickers Halloween
Kleurboek Met Stickers Halloween
Kleurboek Met Stickers Halloween

Kleurboek Met Stickers Halloween

145 op voorraad
LG-Imports
LG6859
€ 0,45 € 0,50 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat je kinderen hun creatieve kant ontdekken en de betoverende wereld van Halloween verkennen met ons kleurboekje met Halloween-thema en bijbehorende stickers! Dit kleurboekje is een geweldige manier om kinderen te vermaken tijdens het Halloween-seizoen en biedt eindeloze mogelijkheden voor kleurrijk plezier.

Waarom ons Halloween kleurboekje zo speciaal is:

Diverse Kleurplaten: Ons kleurboekje bevat een verscheidenheid aan kleurplaten met Halloween-thema, waaronder griezelige pompoenen, spookachtige spoken, angstaanjagende heksen en nog veel meer. Kinderen kunnen hun favoriete afbeeldingen kiezen om in te kleuren en hun eigen unieke kunstwerken te maken.

Inclusief Stickers: Naast de kleurplaten wordt ons kleurboekje geleverd met een set stickers die perfect passen bij het Halloween-thema. Kinderen kunnen deze stickers gebruiken om hun kleurplaten te versieren of om hun eigen Halloween-creaties te maken.

Educatief Plezier: Kleuren is niet alleen leuk, maar het heeft ook educatieve voordelen. Het helpt kinderen bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek, hand-oog coördinatie en concentratievermogen. Bovendien kunnen ze hun kleurvaardigheden verbeteren terwijl ze zich vermaken.

Geschikt voor Halloween-feesten: Dit kleurboekje is ideaal voor Halloween-feesten, schoolactiviteiten of gewoon als vermaak thuis. Het kan kinderen helpen zich in de geest van Halloween te wanen en de feestvreugde te vergroten.

Breng de magie van Halloween tot leven met ons kleurboekje met Halloween-thema en stickers. Bestel vandaag nog en geef je kinderen een leuke en creatieve activiteit om van te genieten tijdens dit spookachtige seizoen!

Afmetingen: 13 x 9,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
13 x 9,5cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247068590
145 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst