• -10%
Stuiterbal Voetbal
Stuiterbal Voetbal

Stuiterbal Voetbal

891 op voorraad
LG-Imports
LG8637
€ 0,36 € 0,40 -10%

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuke stuiterbal die perfect is voor zowel binnen als buiten spelen? Dan is onze vrolijke stuiterbal met een afbeelding van een gekleurde voetbal iets voor jou! Deze stuiterbal is niet alleen leuk om mee te spelen, maar is ook nog eens een geweldig cadeau voor voetbalfans van alle leeftijden.

De vrolijke stuiterbal is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een diameter van 3 cm. De bal is voorzien van een kleurrijke afbeelding van een voetbal, waardoor hij er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook gemakkelijk terug te vinden is als hij ergens terecht komt waar hij niet hoort.

Wat deze vrolijke stuiterbal nog leuker maakt, is dat er in totaal 6 verschillende kleuren worden geleverd. De kleur van de stuiterbal die je ontvangt is willekeurig, wat betekent dat het altijd een verrassing blijft welke kleur je krijgt.

De vrolijke stuiterbal is perfect voor kinderen die graag buiten spelen en hun energie kwijt willen. Hij is ook geschikt voor volwassenen die even willen ontspannen en wat tijd willen doorbrengen met spelen en bewegen.

Onze vrolijke stuiterbal is niet alleen leuk, maar ook veilig in gebruik. De bal is getest en voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. Hij is gemaakt van duurzaam materiaal en is bestand tegen slijtage, wat betekent dat hij lang meegaat en keer op keer gebruikt kan worden.

Kortom, onze vrolijke stuiterbal met een afbeelding van een gekleurde voetbal is een geweldige manier om plezier te hebben en actief bezig te zijn. Bestel vandaag nog en voeg deze fantastische stuiterbal toe aan je speelgoedcollectie!

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Prijs per stuk en de verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.
Afmetingen: diameter 3cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 3cm
Materiaal
Rubber
Kleur
Door elkaar geleverd
Thema
Voetbal
EAN code:
5413247086372
891 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst