• Alleen online
Voetbal Vlaggenlijn, 6mtr.
Voetbal Vlaggenlijn, 6mtr.

Voetbal Vlaggenlijn, 6mtr.

21 op voorraad
Folat
FL26207
€ 2,99

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak van je feestje een waar voetbalspektakel met deze unieke dubbelzijdige voetbal vlaggenlijn. Deze vlaggenlijn is het perfecte decoratieve element om je feest compleet te maken. Met verschuifbare voetbalvormige vlaggetjes voeg je een speels en interactief element toe aan je feestversiering.

De vlaggetjes zijn met elkaar verbonden, waardoor je de vlaggenlijn gemakkelijk als een geheel kunt ophangen. Dit bespaart tijd en zorgt voor een nette en uniforme uitstraling. Of je nu een verjaardagsfeestje, bruiloft of vrijgezellenfeest viert, deze vlaggenlijn voegt een feestelijke sfeer toe aan elke gelegenheid.

De dubbelzijdige vlaggen zijn bedrukt met voetbalafbeeldingen, waardoor ze de perfecte decoratie zijn voor voetbalthema-feestjes of om je passie voor de sport te laten zien. Bovendien zijn de voetballen verschuifbaar, waardoor je de mogelijkheid hebt om ze te rangschikken en te personaliseren zoals jij dat wilt. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een uniek en op maat gemaakt decor.

Deze vlaggenlijnen voegen niet alleen een feestelijke touch toe aan je feestje, maar maken het ook interactief en leuk voor kinderen. Ze kunnen de voetballen verschuiven en spelen met de vlaggenlijn, waardoor ze betrokken en vermaakt worden tijdens het feest.

Bestel vandaag nog deze dubbelzijdige voetbal vlaggenlijn en geef je feestje een aparte uitstraling. Of het nu een kinderfeestje, bruiloft of vrijgezellenfeest is, deze vlaggenlijn zal elke voetbalfan verrassen en een glimlach op zijn gezicht toveren. Maak je feestje nog leuker en bestel nu deze unieke vlaggenlijn!

Afmeting: lengte 6 meter

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 6 meter
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
8714572262071
21 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst